LCD שאלה לגבי מסכים של LG

• פותח הנושא mutzi
  • פורסם בתאריך

mutzi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אני רוצה לקנות טלויזיה, ומחיפושים בזאפ עלו הדגמים הבאים:
LG 42LD550
LG 42LD650
LG 42LK530

שמתי לב שטלויזיות עם אחריות של ח.י. עולות הרבה יותר.
האם יש הבדל כלשהו בטלויזיות עצמן ? (למשל תמיכה בעברית או ארץ ייצור אחרת או חלקים אחרים)
או האם זה רק הבדל של מי נותן את האחריות?

שאלה נוספת: ראיתי כל מני דיבורים בפורומים על "הגרלת פאנלים". האם עלי להיות מודאג מהדבר הזה?
אם כן - איך עלי לוודא שאני קונה פאנל טוב, ומה זה פאנל טוב בכלל?

תודה מראש לכל העונים!

נערך לאחרונה ב:

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום mutziקבוצת ח.י. היא היבואנית הרשמית בישראל של טלוויזיות, צגים, מוצרי המחשוב והציוד ההיקפי המיוצרים על יד LG. ישנם מס' יתרונות לרכישה מיבואן רשמי על פני יבוא מקביל:
1. גיור מלא לשפה העברית (תפריט + כתוביות). 2. שירות ואחריות של קבוצת ח.י. הכולל בין היתר שרות במעבדות פנימיות ע"י טכנאים מוסמכים לטיפול במסכי LG וחלקי חילוף מקוריים הנרכשים מהיצרן.
מקווה שעניתי לשאלתך,
אורי נציג קבוצת חי

rk1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אורי נציג ח.י.,

ראיתי שמנית בין היתרונות של קניה מיבואן רשמי את הנקודה הבאה:
גיור מלא לשפה העברית (תפריט + כתוביות)

אני רכשתי את המכשיר הבא מח.י.: 47lk530y
ומרוצה מאוד מהמוצר, רק דבר אחד ממש מטריד ולא קיבלתי עליו תשובה מספקת מהתמיכה של LG או מח.י. הייתי מאוד רוצה לדעת למה לא מתקנים את נושא סימני הפיסוק ההפוכים בקריאה של כתוביות מ- USB?

זה ממש מטרד ומאוד מעיק להפוך את הכתוביות בכל פעם שרוצים לראות סרט מ- USB.
למה לא מתקנים את זה ומכניסים לעדכון שמתפרסם מדי פעם?

אשמח להתייחסות.

mutzi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התשובה, אך לא ענית לי על השאלה.
אנסח מחדש:

האם ייתכנו הבדלים כלשהם מלבד האחריות (ארץ ייצור/חלקים/תמיכה בעברית/...) בין שתי טלויזיות מאותו הדגם בדיוק כאשר אחת נרכשה מספק מורשה של ח.י. עם אחריות של ח.י. והשנייה נרכשה מספק לא מורשה עם אחריות אחרת ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור