שאלה לגבי חיבורים

oferplace

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
יש ברשותי נגן DVD אותו אני רוצה לחבר לרסיבר באמצעות כבלי קומפוננט ,מאחר ואיו בו HDMI , כעת , מהרסיבר , אני כן יכול למשוך כבל יציאה וידאו של HDMI , אל מסך ה LCD .
או שהאם אני חייב להמשיך עם כבלי קומפוננט בלבד? והאם בכלל עדיף לחבר אותם ישירות למסך , ללא כניסה למגבר.
יש לציין שה DVD מחובר לרסיבר עם כבל אופטי , מבחינת האודיו.

תודה תודה ושוב תודה לכם , עופר

NuXeR

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לטעמי עדיף לחבר ישירות מבחינת האיכות.

האם יש לך כמה מקורות? כי פה אתה מפסיד את היכולת לעבור ביניהם באמצעות שליטה ברסיבר בלבד.

oferplace

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כן , בכוונתי לחבר את ה DVD והמחשב , אך במחשב יש לי יציאה של HDMI , ולסאונד מהמחשב יש לי את הכבל הפשוט לצערי , (אשדרג את הכרטיס קול בעתיד , עם יציאה של חוט אופטי לשמיעה יותר איכותית).
הבעייה היא שה- DVD שלי , אין יציאת HDMI , וחשבתי שזה יהיה נחמד לחבר את שניהם לרסיבר ולשלוט בהעברה שלהם , כדבריך.
השאלה העיקרית שלי היא האם הרסיבר יודע לקלוט את הנתונים של כבלי הקומפוננט , ולהוציא אותם דרך יציאת ה HDMI שלי , יציאה אחת בלבד , שתשמש גם את היציאה של המחשב , אל מסך ה - LCD שלי.
האם זה אפשרי? ובמידה והייתי מחבר ישירות , האם יהיה כזה שינוי משמעותי באיכות צפייה??

ושוב , תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור