שאלה לגבי דגמי UA ו-UE של סמסונג ועל LED פיליפס

• פותח הנושא Psy
  • פורסם בתאריך

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אהלן,
רציתי לשאול לגבי הדגמים האסייתים לדוג' UA46F5500 לעומת אותו מסך רק עם UE בהתחלה [דגם אירופאי] - מלבד הפס ייצור ונותני האחריות, למה ההבדלים במחיר הם משמעותיים ?
נאמר לי שבדגם האסייתי [UA] אין תמיכה בעברית בתפריטים \ בדפדפן וכו', מישהו יכול לאמת לי את הדבר?

בקשר למסך, ההתלבטות שלי כרגע היא בין הUA46F5500 \ F5300 של סמסונג לבין Philips 46PFL3807.
מבחינת התקציב הם נכנסים יופי, כוללים SMART TV וכו', השאלה היא איך המסך של פיליפס - האם מבחינת הSMART TV ושאר הפיצ'רים הוא נחות מסמסונג? יש לו תמיכה בעברית?
ובקשר לסמסונג - כמו בפסקה הקודמת, האם לדגם האסייתי יש תמיכה בעברית?

אשמח לתשובות והמלצות
תודה!

eran112014

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אין מה להשוות בין סדרה 5 של סמסונג לסדרה 3 של פיליפס הן מבחינת איכות תמונה והן מבחינת הפיצרים.
אם כבר התלבטות צריכה להיות בין הסדרה 4 של פיליפס שהיא 200 הרץ לסדרה 5 או 6030 של סמסונג.
אישית אני ממליץ לשלם קצת יותר וללכת על סדרות 6 ומעלה גם בסמסונג וגם בפיליפס כי אלה הם סדרות איכות אמיתיות.
לי אישית למרות שאני איש אלקטרה יש סמסונג סדרה D6400 הישנה ופיליפס סדרה 7007,שני מסכים שרואים בהם מדהים ומכילים את כל הפיצרים .לסיכום הייתי הולך על הסדרות שציינת רק עם התקציב מאד נמוך ומוגבל,בעדיפות לסמסונג !!!

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
האמת קשה לי למשוך עוד את התקציב אבל נראה שבאמת עדיף במקרה הזה ללכת על הסמסונג.
הF5500 אם אני לא טועה ההבדל היחיד שלו מ5300 זה הWIFI מובנה לעומת ה5300 שצריך לקנות לו מתאם (תקנו אותי אם אני טועה)
השאלה אם הוא שווה את ההפרש במחיר..?

ובקשר לעברית במסכי הUA (דפדפן\וכו') - האם יש בעיה כלשהי בתמיכה בעברית או שהכל אותו הדבר כמו דגמי הUE? [רק פס ייצור שונה?]

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לגבי עברית זו שאלה טובה, אמור להיות הבדל בתמיכה בין דגמים שמיובאים ע"י היבואן הרשמי לבין המקבילי, אתה צריך לבדוק את זה לעומק יותר. בנוגע לדפדפן עצמו, אני מאמין שהוא יציג אתרים בעברית בשני המקרים, אבל בהקשר של אפליקציות זה כבר עלול להיות סיפור שונה.

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
פניתי לסמליין בנושא אבל למען האמת אני לא כל כך סומך על תשובה של איזה נציג מכירות שם... [אם בכלל אני אקבל מענה]

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור