שאלה לגבי אוזניות

רן ק.

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני עומד בפני קניה של אייפוד נאנו 7 החדש.
מניסיוני האוזניות המצורפות אינן "מדהימות" ולכן ברצוני להחליפן .
מכיוון שאני עוסק בספורט (ריצה/הליכה) האוזניות העומדות על הפרק הן מסוג BOSE SIE2 שבארץ כנראה אין יבואן מסודר ועולות כ- 700 ש"ח.
לעומת EBAY החל מ- 300 ש"ח .
ההבדלים בין מחירי ישראל ל- EBAY גדולים ולכן אני מעדיף לרכוש בחו"ל.
החשש שלי הוא לקנות אוזניות מזוייפות.
אשמח לקבל הסבר איך עלי להימנע מקניית אוזניות מזוייפות.
והאם יש מקומות מסויימים המומלצים לקניית אוזניות בחו"ל ?

תודה מראש, רן

yanivb6

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
חפש בגוגל, יש השוואות בין מזויפות למקוריות.
חוצמזה שווה לבחון כמובן את המוניטין של המוכר אם כי זה לא ערובה מוחלטת.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
והכי חשוב לקניה בטוחה:

א ל ת ק נ ה B O S E !!!!!

רן ק.

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אשמח לדעת מדוע לא לקנות BOSE ?

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
כי הר"ת הן
BOSE= Buy Other Sound Equipment

ברצינות, זאת חברת לייף-סטייל, לא תמורה טובה לכסף עפ"י כל הדעות.

אגב, היו לי BOSE IE (הגירסה הראשונה של הדגם הרגיל), אמנם מאוד נוחות אבל 1. לא מבודדות (שזה דווקא מועיל להישרדות בג'ונגל העירוני) ו-2. בנויות כמו אוזניות ב-20 ש"ח, אני לא מגזים. הגריל בפתח הnozzle (עליה יושב האטם) התחיל להתרופף אחרי פחות מחודש שימוש (לא ספורטיבי) והכבל כרע תחת העול כמה שבועות לאחר מכן.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
רן, איליה הוא רציני באוזניות. אם אני חושב משהו, ואיליה אח"כ אומר אותו, אני יודע שאני צודק בוודאות.

עזוב אותך מהדרעק הזה.. זה חברה ***, מוצרים ***, עבודה בעיניים. תמורה לכסף = אפס.
יש מספיק אלטרנטיבות ראויות. השוק רווי ומפוצץ במוצרים וחברות.

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
מתן גם רציני, אודיופיל קומפלט, לא פריק כמוני או הנטולי-אוזניות מצד שני. (lol)

אני משתמש היום לעיתים בSony XBA-S65 לריצות, הן בנויות כמו טנק, נכרכות סביב מבלי לחפור על האוזן החיצונית, עמידות למים (למרות שלא הייתי מנסה לשחות איתן) וזיעה, אלמנט balanced-armature שנותן צליל די מאוזן עם באס פאנצי' לא מוגזם. החיסרוןהיחיד שנכנסות יחסית עמוק (אבל האטמים מאוד רכים) והכבל די ארוך (יש עזר ליפוף עם קליפס) ולא נתיק.

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
לגבי רכישה ב-Ebay, אני יכול להעיד על עצמי שאני קניין די "כבד" שם. (למשל טרנזיסטורים "עתיקים" לשיפוץ ציוד Vintage)
במוצרים בהם יש חשש לזיופים (וזה חשש אמיתי ותופעה מאד נפוצה), עשיתי לי כלל שעובד לא רע בכלל:
אם המוכר נמצא בסין או הונג-קונג - לא לקנות!
אם המוכר נמצא בארצות הברית או אירופה - אפשר להיות יותר רגוע, אם כי זה עדיין לא 100%. אבל זה כבר סיכון הרבה יותר סביר.
אני נוהג גם לשלוח שאלה ישירה וגלויה למוכר: אתה יכול להבטיח לי שזה מקורי ולא זיוף סיני?
התשובה יכולה ללמד הרבה על מקצועיותו ואמינותו.
רונן

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור