barakberkovich
חבר אתר
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
שלום חברים.
בעבר פרסמתי פה שאני צריך רסיבר חדש.
אני רוצה לקחת את הרמקולים הקיימים של המערכת שהייתה לי (מערכת שיועדה למחשב בשם dtt3500 אבל היא אחלה מערכת שבעולם)
הנתונים של המערכת:
RMS Power
Total: 89 RMS
Satellites: 7W RMS (10% THD)
Center: 21W RMS (10% THD)
Subwoofer: 30W RMS (10% THD)
Frequency Response
20 Hz - 20 kHz
Input Sensitivity
Not listed
Drivers
Satellites : 2.5 inch
Center: 3.5 inch
Subwoofer: 6 inch
S/N Ratio
> 70dB
Dimensions (WxHxD)
Satellites: 89 mm (W) x 89 mm (H) x 89 mm (D)
Center: 100 mm (W) x 100 mm (H) x 90 mm (D)
Subwoofer: 250 mm (W) x 204 mm (H) x 375 mm (D)
יש לי מספר שאלות:
1. האם הרמקולים הללו יכולים להתחבר לרסיבר רגיל, במידה וכן האם הוא לא ישרוף אותם? מה אני צריך לחפש בריסיבר מבחינת הגדרות על מנת שהם יעבדו.
2. האם אני ארגיש הבדל אם אקנה רסיבר שתומך בdts hd או גם dts רגיל יהיה סבבה, הכוונה היא האם הרמקולים יכולים לספק את איכות ה hd
3. איזה רסיבר אתם ממליצים לקנות? אשמח להמלצה על רסיבר עם hd ואחד בלי שיש לו רק dts רגיל. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב אני מדבר על סלון ביתי רגיל. הרסיבר הקטנטן שהגיע עם המערכת עשה אחלה עבודה.
המון תודה על העזרה
ברק
בעבר פרסמתי פה שאני צריך רסיבר חדש.
אני רוצה לקחת את הרמקולים הקיימים של המערכת שהייתה לי (מערכת שיועדה למחשב בשם dtt3500 אבל היא אחלה מערכת שבעולם)
הנתונים של המערכת:
RMS Power
Total: 89 RMS
Satellites: 7W RMS (10% THD)
Center: 21W RMS (10% THD)
Subwoofer: 30W RMS (10% THD)
Frequency Response
20 Hz - 20 kHz
Input Sensitivity
Not listed
Drivers
Satellites : 2.5 inch
Center: 3.5 inch
Subwoofer: 6 inch
S/N Ratio
> 70dB
Dimensions (WxHxD)
Satellites: 89 mm (W) x 89 mm (H) x 89 mm (D)
Center: 100 mm (W) x 100 mm (H) x 90 mm (D)
Subwoofer: 250 mm (W) x 204 mm (H) x 375 mm (D)
יש לי מספר שאלות:
1. האם הרמקולים הללו יכולים להתחבר לרסיבר רגיל, במידה וכן האם הוא לא ישרוף אותם? מה אני צריך לחפש בריסיבר מבחינת הגדרות על מנת שהם יעבדו.
2. האם אני ארגיש הבדל אם אקנה רסיבר שתומך בdts hd או גם dts רגיל יהיה סבבה, הכוונה היא האם הרמקולים יכולים לספק את איכות ה hd
3. איזה רסיבר אתם ממליצים לקנות? אשמח להמלצה על רסיבר עם hd ואחד בלי שיש לו רק dts רגיל. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב אני מדבר על סלון ביתי רגיל. הרסיבר הקטנטן שהגיע עם המערכת עשה אחלה עבודה.
המון תודה על העזרה
ברק