שאלה חשובה

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
ליאור אתה איש מקסים וכיף מאוד לקרוא את הביקורות שלך על מסכים יש לי שאלה אם יש סיכוי שפעם אחת האתר יארגן אירוע שבו אתה ואנשים שעוזרים באתר יעשו ערב שבו יעשו מבחן ובדיקות ל10 המסכים הטובים בישראל (כמובן שיהיה כיבוד אם לא נביא מהבית) ויתנו הסברים על המסכים ויעשו מבחנים ואנשים יראו ובסוף הערב ידרג את המסכים הכי טובים בהצבעה חשאית מאחורי קלפי
ואז יהיו תוצאות ואז נדע מה באמת אנשים אוהבים הצעה לכסות את שמות המותגים כך שאנשים לא יזהו איזה מסך מדובר בו ובסוף נראה מה קורה כמובן שהערב יהיה בתשלום סימלי של נניח משהו כמו 25 שקלים גם ערב מעניין וגם הזדמנות להבין פעם אחת איך בוחרים מה מה מתאים ומה אנחנו באמת אוהבים
ליאור אני ישמח אם תחשוב על הרעיון הזה בארצות הברית יש אתרים שעושים את זה ואנשים יוצאים אחרי זה עם תחושה שהם למדו משהו
תודה

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
זה לא שאלה, זה בקשה. וזה גם לא כזה חשוב. רעיון נחמד, לא יותר.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
רעיון נחמד, אם כי, בכדי לעשות סקר אמין, צריך להעלים את כל מסגרת המסך (בכדי שאנשים לא יזהו מותגים על פי עיצובם), עשינו משהו קצת דומה בתערוכת דיגיטאון הראשונה.
לא יודע אם אפשר ללמוד משהו מהעדפה של אנשים למסך כזה או אחר.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
לדעתי בסוף הכל עניין של טעם אישי, כי לא משנה מה כל המומחים יגידו לך, אם אתה בעצמך לא משתכנע ממסך מסויים אתה לא תקנה אותו.

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
ליאור אולי רק להדגים את חמשת המסכים המובילים
ודבר נוסף ליאור אתה איש המקצוע מספר 1 בארץ מי שלא יודע ליאור היה עורך את האתר המתחרה שלא נגיד את שמו כי הם חושבים שהם הכי טובים והם קצת מתנשאים
אני חוזר לראות את המשחק הNBA לילה טוב

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אתה מדבר על האתר של עופר לאור כן הם די מתנאשים דעתי לאור קורן אדם הרבה יותר נחמד ואדיב מעופר לאור וגם כותב בצורה יותר עממית ופחות מסובכת כדי שכול קהל היעד
מילדים עד מבוגרים יבנו לעומת זאות עופר כותב בצורה קשה לקריא והבקרות נעדו רק לאודפילים ומבנים

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
חברים, תודה על המחמאות, לכל אחד יש את הסגנון שלו, לא צריך לפתוח כאן מלחמות...

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
ליאור אני מביא דוגמא לקבוצה שעושה את זה בחול ליאור זה נראה לי אפשרי
ליאור תסתכל על הרעיון שהקבוצה הזאת עושה ותחשוב אם יש סיכוי שתארגן לחברי האתר כמובן בתשלום סימלי לראות לקבל הסברים ולהבין מה הבדל בין מסכים ואז אנשים גם יבינו יותר מונחים ויבינו את הסקירות הנפלאות שלך ואני לא מתחנף לאף אחד אבל אתה מסתכל לכל אחד בגובה העיניים וזה דבר שאני מעריך אז בבקשה תסתכל ואולי תוכל באמת לאגן ערב כזה פעם בשנה כשכל הדגמים המובילים של החברות כבר נמצאים וגם זה יהיה זמן לאנשים הזדמנות לראות מסכים שלא רואים בכל מקום תודה ליאור הנה הלינק
http://www.youtube.com/watch?v=nsxCN56OWLQ&feature=channel_video_title
ואני חוזר לראות את משחק ה NBA שיקגו נגד אטלנטה
לילה טוב מירושלים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור