רסיבר שאלה והמלצה בקשר לרסיבר ורמקולים

asaf2298

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מישהו יכול בבקשה להסביר לי משהו
יש לי רמקולים jbl200.5 100w ואני רוצה לקנות רסיבר pioneer vsx821 130w
עכשיו רציתי לשאול 2 דברים
1: מה יקרה כאשר אני יחבר את הרסיבר לרמקולים??? כי הרמקולים 100w והרסיבר 135w זה לא יהרוס אותם??.
2:אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על רסיבר יותר טוב מימנו עד 2000 ש''ח ללא חריגה אם יש

נערך לאחרונה ב:

אייל007

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
היי שבוע טוב

ראשית חשוב שתדע בשני המצבים הבאים באם לא תשמור ותגזים זא אומרת תסובב את כפתור הווליום עד הסוף ואני מדגיש עד הסוף אז הרמקולים והמגבר ישרפו
שני המצבים אני מתכוון כאשר הספק המגבר/רסיבר עולה על הרמקולים או הפוך כאשר הספק הרמקולים עולה על הספק המגבר/רסיבר
עדיף תמיד שהספק המגבר יעבור את הרמקולים יש לזה הסבר ואני לא ניכנס לזה
לדוגמא הרסיבר שלי הוא 180W והרמקולים שלי זה 125W RMS וזה המצב האופטימלי
לגבי הרסיבר אני מאוד ממליץ לך רסיבר של מרנץ הרסיברים האילו ידועים בסטריאו שלהם יותר מכל רסיבר אחר אם חשוב לך מוסיקה יותר מסרטים אז ממליץ לך על מרנץ בכל מיקרה אם אתה משקיע בנוסף מגבר סטריאו אז אתה יכול לקנות רסיבר פשוט כי במוסיקה כולם נשמעים טוב בהצלחה ושבוע מוצלח

asaf2298

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
ראשית תודה ,בנוסף המערכת רמקולים שיש לי היא 5.1 והיא לסרטים אבל בכול מקרה תודה על ההמלצה והעזרה.
יש לי רק שאלה אחת כדי להבין את כול העניין ,אם יש לי רסיבר 140W והרמקולים 100w והרסיבר מגביר עד 35 אז אז אסור לי לעבור את ה21 בהגברה??

asaf2298

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
והרסיבר מגביר עד 30 *

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור