שאלה בקשר ל SD של מסכי הפריומים החדשים בעיר החטאים

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב רציתי לדעת האם במסכי הפריומים החדשים יראו תסרט בSD עיר החטאים יותר
טוב HD ממסכים פשוטים שעולים כ5000-7000 אלף שקל אני יודע שעניתים לי כבר על השאלה דומה אבל רציתי לדעת כי עדין זה סרט קונסטרנטי מאוד שרמת השחור של הטלווזיה משפיע מאוד סליחה על השאלה טיפשית מחכה לתשבות מקצעיות

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
מה זה מסכי פריומים?
זו פשרה במקרה הזו , או שהולכים על פירוט טוב ב-HD ושחור בינוני במסך HD פשוט , או שהולכים על פירוט בינוני ב-SD ושחור טוב במסך SD משובח .
אבל השאלה שלך קצת לא במקום , מכיוון שבטווח המחירים שציינת כבר ניתן להשיג מסכי HD עם רמת שחורים עדיפה על פני דגמים זולים יותר , ובמילא מסכים שבהם השחורים מצויינים כמו פלזמות ולד מסוגלים להציג גם HD .

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אני ינסח תשאלה יותר נכון אני יודע שעדין במסכי הפריומים בSD יראו שחור יותר טוב השאלה עם גם היה יותר פירוט אפילו שזה SD כלומר 576I

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
עוד פעם: מה זה מסכי פריומים?

ובקשר לשאלה (שהיא די רטורית) , כמו שכבר סיכמנו בפוסט אחר - SD זה פחות פירוט - ברזולוציה בלבד .

אז זה עניין של פירוט גבוה וקונטרסט גרוע בHD פשוט , או פירוט נמוך יותר ברזולוציה אך עם הפרדת גוונים טובה יותר במסך כמו פלזמה (בכוונה לא אמרתי גם לד כי הם כולם HD )

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אני שם לב לפחות במסך שלי שגם יש ירדה בצבע צבעים יותר יבשים פחות חיים
שחור פחות טוב פחות חדות וכולי האם גם אתה שם לב לזה שאתה מסתכל בתוכן SD?

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אני לא צופה ב-SD בכלל כך שלא יודע לומר לך , קח גם בחשבון שאם הכוונה לשידורי טלוויזיה אז זה לרוב באיכות ירודה , אך DVD (שגם נחשב SD) זה מקור איכותי יותר . צריך גם לדעת שאיכות הצבע תלויה לא רק בתוכן אלא גם במסך.

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי שאלה קצת מוזרה סליחה מראש למה אני רוע גרוע DVD שלי יש לי מסך שנחשב טוב
LG 42 LH90 ואני רואה על הפנים פשוט זוועה ויש לי נגן די מתקדם פיוניורר 410 שהוא בעצם עושה אפקסייל לSD
וממיר אותו לרוולציה של 1080-1920 והאיכות לא טובה חוץ מכובן סרטי ילדים איכותים כמו מלך האריות החיה והיפה
אלדין בת הים הקטנה וכולי סרטים רגילים רואים גרועעע

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור