שאלה בקשר לרסיבר עם רמקולים למטרת מוסיקה

beckham16

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
כשאני מפעיל מוסיקה עם הרסיבר ורמקולים קדמיים רצפתיים אני מזהה חוסר פירוט ממסוים ובליעה של צלילים, השאלה שלי היא כיצד אני יכול לדעת אם הבעיה היא באיכות הרסיבר או שהבעיה היא באיכות הרמקולים? הרסיבר שלי הוא rxv-520 הרמקולים הם koda 630 f.
הרמקולים נמצאים בחדר שלי שהוא לא גדול והם במרחק 20 סנטימטר מהקיר.. זה בסדר?
תודה.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
הרמקול הוא הבעיה.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
אולי הכיוון הוא הבעיה... הרמקול ידוע כמנחית אובססיבי לתדרי 16 עד 250 הרץ, כך שאם יש לך סאב, הוא לא תמיד יעזור לך בMID LOW, כך שחיפוש אחר רמקול שיתן לך מפרט עשיר יותר בתדרים זה הצעד הבא שלך.

דרך אגב, במצב DIRECT, עדיין יש את אותה הבעיה?

beckham16

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
הרמקול הוא הבעיה.

אורי אתה יכול להיות קצת יותר לפרט בבקשה?
ואם בכל זאת לא היית יודע איזה רסיבר ואילו רמקולים יש לי, כיצד ניתן לאבחן את מקור הבעיה של הפירוט?

beckham16

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אולי הכיוון הוא הבעיה... הרמקול ידוע כמנחית אובססיבי לתדרי 16 עד 250 הרץ, כך שאם יש לך סאב, הוא לא תמיד יעזור לך בMID LOW, כך שחיפוש אחר רמקול שיתן לך מפרט עשיר יותר בתדרים זה הצעד הבא שלך.

דרך אגב, במצב DIRECT, עדיין יש את אותה הבעיה?

סליחה על הבורות, אבל מה הכוונה "מנחית אובססיבי לתדרי 16 עד 250 הרץ"? זה חסירון? כיצד זה משפיע?
כרגע אני במצב stereo dts ואני חייב לציין שמחוברים לרסיבר רק 2 רמקולים קדמיים למטרת מוסיקה בלבד ואין לי מושג איזה מצב צריך להיות. מה זה מצב direct? מה ההבדל?
אני שמח אם תוכל לענות לי על כל השאלות בעודי חדש בתחום.
תודה אנשים יקרים.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אורי אתה יכול להיות קצת יותר לפרט בבקשה?
ואם בכל זאת לא היית יודע איזה רסיבר ואילו רמקולים יש לי, כיצד ניתן לאבחן את מקור הבעיה של הפירוט?

שאלתך אינה עניינית. כיוון: זה כמו להגיד לרופא: ד"ר כואב לי.
וזהו. לא איפה, לא כמה, ולא בכלל מי אתה.
יותר מזה זה כמו להתקשר ולהגיד :יש יצור אנושי וכואב לו : הוא אישה/גבר?
וכו...
חייבים לדעת.
לגבי הרמקול, זהו רמקול מדבקה שבחיים לא יוציא סאונד טוב.
הבעיה שלך היא הרמקול, תמכור אותו למישהו (או לבערה זה גם טוב) ותקנה רמקול נורמלי.
לדוגמא :
http://www.fuse.co.il/categories/42147
יש לך פה מבחר עצום של רמקולים נהדרים במחירי תצוגה/סופשנה. אפילו הJAMO והוורפדייל ב 990 ש"ח שם ישמעו פי אלף טוב ממה שיש לך.

אני מצטער שזה ככה, אבל לפעמים חייבים לדבר בשפה ברורה ולא להתחנחן או להסתובב סביב הזנב של עצמנו, אחרת זה לא יגמר.

onoff

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
חחחחחח אמת

וכו...
חייבים לדעת.
הבעיה שלך היא הרמקול, תמכור אותו למישהו (או לבערה זה גם טוב) ותקנה רמקול נורמלי.
לדוגמא :
יש לך פה מבחר עצום של רמקולים נהדרים במחירי תצוגה/סופשנה. אפילו הJAMO והוורפדייל ב 990 ש"ח שם ישמעו פי אלף טוב ממה שיש לך.

אני מצטער שזה ככה, אבל לפעמים חייבים לדבר בשפה ברורה ולא להתחנחן או להסתובב סביב הזנב של עצמנו, אחרת זה לא יגמר.

אחלה תשובה

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
וכו...
חייבים לדעת.
לדוגמא :

אורי אולי מעט אגרסיבי אבל צודק והאמת כואבת . תשקיע מעט כמו שהוא מציע , כי איכות חיים בכלל ובכללי עולה כסף , אבל תתחיל להנות ( והאמת ממהצעות שקיבלת כל השקעה שתבצע תשדרג את התוצאה ).

אולי אפילו תהיה צדיק קטן ואת הKODA תשחרר שאף אחד לא יתקל בהם . כי בעזרתם מגיעים למסקנה שגוייה שמוזיקה היא ביזבוז זמן.

beckham16

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אורי אולי מעט אגרסיבי אבל צודק והאמת כואבת . תשקיע מעט כמו שהוא מציע , כי איכות חיים בכלל ובכללי עולה כסף , אבל תתחיל להנות ( והאמת ממהצעות שקיבלת כל השקעה שתבצע תשדרג את התוצאה ).

אולי אפילו תהיה צדיק קטן ואת הKODA תשחרר שאף אחד לא יתקל בהם . כי בעזרתם מגיעים למסקנה שגוייה שמוזיקה היא ביזבוז זמן.
פרופסור אורי ממש לא אגרסיבי, ואיזו אמת כואבת בדיוק? לא כואב לי כלום. אני יודע מה הרמה של הרמקולים שבחדר שלי ושהיא לא מהמשובחות אבל תאמין לי שאני ממש לא סובל מהם, אפילו נהנה מאוד.
היו אצלי שני חברים ששמעו את הרמקולים ורצו לקנות סט.
בכל מקרה בשביל החדר שלי הם מספקים אותי, והשאלה שלי הייתה שאם יש בעיה של פירוט במצב סטיראו כיצד ניתן לאבחן מאיזה מקור הבעיה-הרמקולים או הרסיבר, אז אני מבין שהרמקולים הם הבעיה לפי התשובות שלכם למרות שהייתי מצפה שתנסו לרדת ליותר פרטים כדי לנסות לשפר את הבעיה אם אפשר בכלל (כמו כיוון). בכל מקרה אני מסתדר עם מה שיש בינתיים, תודה.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני פשוט מתבייש בשביל עצמי שניסיתי לעזור לך.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אין כזה דבר להתנשא.
המצאה ישראלית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור