שאלה בקשר ליציאת HDMI שבטלויזיה וחיבור לממיר ואיכות הצפייה בשידורים רגילים

b00gie

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני עוד מעט רוצה לקנות טלויזיה 32 או 37 לא סגור עדיין השאלה שלי היא כזאתי : אם אני עוד מעט מתחבר ל YES HD ויש שם הרי יציאת HDMI ואני יחבר את הממיר לטלויזיה דרך היציאה הזאתי !
יש ערוצים מיוחדים של HD שמן הסתם אני יראה מעולה אבל יש גם את הערוצים הרגילים SD האם את השידורים הרגילים שהממיר יראה לי יהיה איכותי יותר מ SCART או אותו הדבר ?

תודה רבה לכל העוזרים

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ממיר HD מבצע UPSCALE לשידורים בערוצים הרגילים, זה מביא לתמונה חלקה יותר, אם כי לטעם חלק מהצופים, זה בא על חשבון פירוט.

b00gie

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תראה כמה תגובות בפורום אחר למשל :

תגובה א :
התשובה היא לא זה ולא זה, אלא להיפך.
מניסיון של חברים תמונת SD של YES אף עדיפה בממיר 3100S או YES-MAX מאשר ממיר YES-HD (בשלב זה).

תגובה ב :
מומלץ לחכות ל- yesMaxHD. כשהממיר יצא תתבהר התמונה לגבי השינוי ב- Upscale ש- yes ביצעה, אם אכן היא ביצעה, גם לממיר yesHD וגם לממיר החדש yesMaxHD ואני בטוח שתגובות על כך יהיו בשפע בפורום. לכן, עדיף לחבר בינתיים ממיר אחר לתקופה קצרה, עד שכל הענן סביב ה- MaxHD יתבהר. מדובר בזמן הקרוב. כמה קרוב ? לא ידוע.

לי אישית, כבעל yesHD וכזה שהיה לו לפני כן ממיר 3100S וגם השווה אחד לאחד ביניהם, לא מצאתי הבדלים גדולים. ישנו יתרון קל ל- 3100S, אבל שוב, כל זה יכול להשתנות עם השקת ה- MaxHD.

מה אתה אומר על זה ליאור ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני אומר שגם אצלי, עם ממיר YES HD, ניתן לחיות עם איכות השידורים בערוצים הרגילים דרך HDMI.
מה יהיה הלאה? כשתצא הגרסה הסופית של YES MAX HD, נחליט...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור