שאלה בנוגע למוצר חשמלי מסויים והתאמתו לארץ

אוריגמיש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אינני בטוח שרלוונטי בדיוק לפורום זה, אך במידה וכן, אודה למידע:

שאלה בנוגע למוצר הבא:
http://www.amazon.com/gp/product/B008LEVLFA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3L4KWNF87HKG2

מתוך המפרט שלו: 400 וואט, 110 וולט, 60 הרץ

1. מה בדיוק אני צריך ע"מ שיפעל בארץ? ממיר מ 110 ל 220? שנאי? איזה מוצר בדיוק וכמה הוא אמור לעלות?

2. האם הנתון של 400 וואט משנה למשהו?

3. האם שימוש בשנאי יגביר את צריכת החשמל? למיטב זכרוני עם מוצרים אחרים בעבר נטען שיש מכשירים שהתאמתם לרשת החשמל בארץ, תצרוך יותר חשמל,
מכיוון שהשנאי/הפתרון שהמוצר דרש, צורך בעצמו חשמל נוסף משמעותי.
המוצר הנ"ל אל אמור לצרוך חשמל רב, אך הוא אמור לעבוד שעות ארוכות ברצף (26 שעות),
לכן חשוב לי להבין האם עצם התאמתו לרשת החשמל בארץ תגרור עלויות חשמל נוספות בשל השימוש בשנאי/מה שהמוצר דורש, ובאילו עלויות מדובר.

4. מי שירכוש את המוצר בחו"ל ויביא אותו לארץ הוא אזרח ארה"ב,
האם הוא יצטרך לשלם מכס ו/או מע"מ כאשר הוא מביא את המוצר כחלק מהתכולה שלו, לשימושו העצמי בארץ?

תודה על תשובותיכם.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה לא רלוונטי לפורום הזה, אבל, בכל מקרה, אתה צריך שנאי 220V-110V בהספק של כ- 500 וואט.

אוריגמיש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על התגובה למרות אי הרלוונטיות לפורום,
ואם כבר הסכמת להתייחס, אשמח לדעת עוד מספר פרטים בבקשה, תודה מראש!

1. מדוע 500? אמרו לי שמקובל ועדיף כפול, קרי, 800, האם זה נכון?

2. נניח מוצר שמתאים לארץ, ללא שנאי וכו', שההספק שלו הוא 400W,
בהנחה שקוט"ש אחד עולה כחצי ש"ח, מדובר בעלות של 20 אגורות לשעת הפעלה? האם חישבתי נכון?

3. כאשר כתוב "הספק מקסימלי" כיצד ניתן לדעת מהו ההספק הממוצע לצורך החישובים? או שיהיה נכון להתייחס למקסימלי?

4. במידה ואחבר שנאי של 800W, האם עלי להכפיל את ה 20 אגורות עלות חשמל לשעה? או שה 800 הוא רק ליתר בטחון, ומה שקובע זה בעצם ה 400, ואין שינויים בעלות?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור