שאלה בנוגע לחיבור המחשב למסך LCD.

• פותח הנושא Omri
  • פורסם בתאריך

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב!
אני מגיע עם המון שאלות בזמן האחרון וכל פעם מוצא את התשובות פה, מקווה שגם הפעם יקרה הדבר!
כאמור, יש לי טלוויזיה לבית פיליפס 37" הדגם לא כזה חשוב, העיקר שיש כניסת HD.
מיקמתי את הטלוויזיה והמחשב קרובות סוף סוף, וחיברתי את הטלוויזיה עם כבל HD לכניסה לטלוויזיה.(יש יציאת HD מהכרטיס מסך-Geforce 8600Gt-hdmi)
קראתי 2 מדריכים על איך, כמה ולמה, והדבר פשוט לא עובד לי.
קצב הרענון של המסך הוא 60hrz כמו שהתבקשתי לעשות, ורציתי לעשות שעל מסך הטלוויזיה יהיה CLONE.
הבעיה היא, שהטלוויזיה מהבהבת כל הזמן, לא בקצב אחיד, ואי אפשר כמובן לראות כלום!
ניסיתי אין ספור שינויים וקראתי מדריך באנגלית שאמר בדיוק מה שכבר ידעתי!

אשמח לעזרתכם!

תודה רבה,
עמרי.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איזו הרזולוציה הגדרת?

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ברזולוציה המקסימלית. במחשב היא-1280/1024 אני אישית מאוד אוהב את המסך מחשב של ככה, ובטלוויזיה-1920/1080, שזה HD אם אני לא טועה, ניסיתי לשחק עם הרזולוציות, ללא הצלחה, הכל עדיין מהבהב.
ניסיתי גם את העזרה של ווינדואז, ושם באמת שואלים אם המסך מהבהב, אך ללא הצלחה משמעותית.
אני רק רוצה לציין, שמסך המחשב, ומסך הטלוויזיה מחוברים לאותו כרטיס מסך, המחשב ב-DVI והטלוויזיה ב-HDMI.

יש הצעות?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הבעיה היא שלכל אחד מהמסכים שלך יש רזולוציה שונה ולכן CLONE לא יצלח כאן.
לדעתי, הרזולוציה של מסך הטלויזיה של היא 1366X768, אבל תוודא את זה במפרט.

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי, אז צריך שהרזולוציה שלהם תהיה דומה?ואז ה-CLONE אמור לעבוד?
אני לא רוצה לעשות זאת, כי ברגע שאני מתאים בין הרזולוציות של המסכים, המסך מחשב נהיה רחב, וברגע שאני מזיז את העכבר המסך זז, כאילו התמונה רחבה מידי למסך.
אנסה לעשות Dual-View ואז לבחור רזולוציות. לפי המפרט היא יכולה לנגן גם את הרזולוציה ששמתי לה.
הנה קישור למפרט-
מפרט

שם זה מראה שאין שום בעיה לנגן את הרזולוציה שבחרתי. (כמובן בdual-view)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה לא צריך CLONE אלא לעבוד במצב DUAL VIEW ואז אתה מכוון לכל מסך את הרזולוציה האופטימלית שלו.
לפי המפרט, אתה צריך לבחור 1920X1080 עבור הטלויזיה.

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה בדיוק מה שעשיתי!
אבל עדיין הכל מרצד, ניסיתי לבדוק אם זה 1080I או 1080P, אבל זה לא ממש שינה כלום.
עוד הצעות?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ממ... אולי תנסה להחליף כבל?

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האמת אין לי עוד כבל, יש לי קומפוסיט רגיל, ומתאם מ-svideo לקומפוננט, אולי אני אנסה את זה, נקווה לטוב, ואני אנסה לארגן עוד כבל HD, לעשות ניסוי.

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זהו!תודה לאל!מצאתי את הפיתרון!

סוף סוף ובשעה טובה, ולאחר התכתבות עם היצרנית Leadtech, מצאתי את הפיתרון לבעיה במוזרה.
חריץ ה-HD הממוקם בכרטיס המסך, בנוי להעביר גם אודיו דרך הכבל, ואם הוא אינו מוצא אות אודיו אז התצוגה משובשת!היו היו שתי אפשרויות, חיבור פנימי -כבלים מכרטיס האודיו לכרטיס הוידאו, חיבור חיצוני-עם כבל קוואקס, מיציאת הקווקס מהאודיו ליציאת הקווקס בכרטיס הוידאו, בינתיים עשיתי את האפשרות השניה, וברגע שהעברתי בטלוויזיה לקלט של ה-HDMI, האות היתה מצוינת והטלוויזיה זיהתה מיד את המחשב, וחוץ מהוידאו,שומעים גם אודיו דרך הרמקולים של הטלוויזיה.
הכל הסתדר בסופו של דבר, פשוט צריך לנסות ולטעות!

תודה רבה על כל העזרה וההצעות,
עמרי.

walla246

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
בהצלחה
הסוגייה שציינת מעניינת מאוד ויחודית,
תוכל לצרף תמונה של החיבור החיצוני שעשית עם כבל הקוואקס מיציאת האודיו ליציאת הקוואקס בכרטיס הוידיאו ?
תודה

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הנה התמונות.

מצטער על ההקפצה המאוחרת, אבל צילמתי את החיבור החיצוני לבקשת הבחור.(מצטער על האיכות, נאלצתי להקטין את התמונות כדי שיועלו מהר לכאן)
בתמונה הראשונה, רואים את שני החיבורים המדוברים, כאשר העליון מחובר ליציאת SPDIF של כרטיס האודיו, והכניסה התחתונה, לכרטיס הוידאו.
בתמונה השניה רואים את חיבורי כרטיס המסך, DVI משמאל, HDMI באמצע, וקוואקס בצד בימני.

עמרי.

תמונות מצורפות

• CIMG3229.JPG
    CIMG3229.JPG
    KB 43.4 · צפיות: 399
  • CIMG3230.JPG
    CIMG3230.JPG
    KB 58.3 · צפיות: 396

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור