שאלה בחיבור קולנוע ביתי - פלזמה מרצדת

hanirnir

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי,
אנא עזרו לי.
רכשתי את הפלזמה 42 אינטש Samsung B430. ברשותי רסיבר Onkyo 501 (ללא HDMI), DVD תואם וממיר של הוט.
הממיר מחובר בסקארט מהממיר ל RCA (3 צבעים) לרסיבר. ה DVD מחובר קואקס לרסיבר והרביסר מחובר עם כבר RCA בודד לטלוויזיה. בעצם - זה החיבור ביחידי לטלוויזיה. הכל עובד ברסיבר.
הסאונד מעולה אבל התמונה בטלוויזיה (ביחוד בערוץ 2) לעיתים מרצדת לשבריר שניה.
ניסיתי לחבר את כבל ה RCA מהטלוויזיה ישירות ליציאת וידאו RCA בממיר על מנת לעקוף את הרסיבר אבל זה אותו דבר. טכנאי של הוט בדק עוצמות קליטה והחליף ממיר אך זה לא פתר את הבעיה.
מה יכולה להיות הבעיה? אין לי SVIDEO בטלוויזיה, אגב, גם בסרט DVD זה קיים.

האם ממולץ לחבר בצורה אחרת? זה נוח לי שהכל עובד ברסיבר וככה אני לא צריך לעבור ב AV בטלוויזיה כל פעם.
בטלוויזיה יש HDMI (שאני לא מחובר להוא HD) ויש יציאות אדום ירוק כחול (נראה לי RGB).
תודה,
ניר

נערך לאחרונה ב:

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
יכול להיות שזה מנגון מניעת הצריבה שקיים בפלזמות שמה שקורה המסך מזיז את התמונה פיקסל לימין או לשמאל ואז מחזיר זה נעשה על מנת למנוע את תופעת הצריבה שקיימת בפלאזמות

hanirnir

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה לא. זה ממש מציק וקורה רק שיש תנועות מהירות. לדוגמא בערוץ 2 שיש פרסומות.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה אומר שגם ב- DVD זה מופיע, איך ה- DVD מחובר?
האם הטלויזיה נמצאת על מצב תמונה DYNAMIC ?

hanirnir

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ה DVD מחובר בקואקס אופטי לרסיבר וב RCA לרסיבר בשביל הוידאו). תמונה במצב רגיל ולא דינמי.
הריצוד קורה אחת לכמה דקות. השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה קשור לכבל שמחובר מהרסיבר לטלוויזיה? אני לא רוצה לקנות כבל יקר ולגלות שזה לא פתר.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה מחובר בחיבור RCA קומפוזיט שהוא הגרוע ביותר, יש ב- DVD גם חיבור קומפוננט (אדום / כחול / ירוק), הייתי מנסה לבדוק איתו חיבור ישיר לטלויזיה.

hanirnir

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בעצם אתר אומר לחבר קומפוננט מה DVD לטלוויזיה? ואיך יחובר המגבר ל DVD?
החיבור יכול להתבצע פשוט עם כבר סטנדרטי (אדום \ צהוב \ לבן ) לקומפוננט בהתאמה? אני מניח שהצבעים לא משנים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן, חבר באופן ישיר, לרסיבר, חבר רק אודיו.
אתה יכול לנסות עם הכבל שציינת, אם כי זה פחות מומלץ מאשר כבל קומפוננט מקורי, מקווה שזה יעבוד כשורה.

hanirnir

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה ליאור. אני אנסה. אני רק רוצה להבין:
ממיר מחובר לרסיבר עם סקארט + 3 RCA.
DVD מחובר לטלוויזיה עם קומפוננט RGB.
רסיבר מחובר ל DVD עם קואקס לסאונד וRCA לוידאו?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן, מלבד חיבור ה- RCA בין ה- DVD לרסיבר שהינו מיותר למדי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור