שלום, תשמע יש לי בעיה כי יש לי מכשירים ואני לא כ"כ סגור על איך הם יתחברו לרסיבר כולם אז ככה
יש לי טלויזיה LG 47LH30RC , לטלויזיה יש את החיבורים הבאים :
http://pimages.yesky.com/resources/product/20091222/ZV2P7548NN2S2V9FG4C8F2O14FAHJ1S6.jpg
כמו כן יש לי את הלפטופ HP Pavilion DV7 1110eg ללפטופ אין יציאות סאונד דיגטליות אך יש לו יציאת HDMI ויציאת אוזניות רגילות
כמו כן יהיה לי ממיר HOT HD ביום ראשון הקרוב
ובנוסף יש לי את Apex DVX 835 עם החיבורים הבאים :
יציאות וידאו: S-Video, Component Video, Composite, SCART, RF
יציאות מערכת שמע: Optical, Coaxial, 5.1 channel, L-R Streo
עכשיו לגבי הוידאו זה ברור, אני פשוט אחבר את כל המכשירים בHDMI לטלויזיה ואת הדיוידי ב- Component in , עכשיו הסאונד זו הבעיה, חשבתי לחבר את הממיר ואת הDVD בחיבור אופטי או דיגטלי לרסיבר, לגבי המחשב חשבתי על שתי אופציות:
1. לחבר אותו לטלויזיה עם HDMI (לפי דעתי זה אמור להעביר גם סאונד, אני אבדוק זאת היום) ומהטלויזיה מיציאות הSpeaker Out לחבר לרסיבר
2. לחבר מיציאת האוזניות ישירות לרסיבר
השאלה היא אם אני אוכל לקבל את הסאונד של הלפטופ בתור 5.1 ולא רק סטריאו ?
אשמח אם תוכלו לעזור לי :]
יש לי טלויזיה LG 47LH30RC , לטלויזיה יש את החיבורים הבאים :
http://pimages.yesky.com/resources/product/20091222/ZV2P7548NN2S2V9FG4C8F2O14FAHJ1S6.jpg
כמו כן יש לי את הלפטופ HP Pavilion DV7 1110eg ללפטופ אין יציאות סאונד דיגטליות אך יש לו יציאת HDMI ויציאת אוזניות רגילות
כמו כן יהיה לי ממיר HOT HD ביום ראשון הקרוב
ובנוסף יש לי את Apex DVX 835 עם החיבורים הבאים :
יציאות וידאו: S-Video, Component Video, Composite, SCART, RF
יציאות מערכת שמע: Optical, Coaxial, 5.1 channel, L-R Streo
עכשיו לגבי הוידאו זה ברור, אני פשוט אחבר את כל המכשירים בHDMI לטלויזיה ואת הדיוידי ב- Component in , עכשיו הסאונד זו הבעיה, חשבתי לחבר את הממיר ואת הDVD בחיבור אופטי או דיגטלי לרסיבר, לגבי המחשב חשבתי על שתי אופציות:
1. לחבר אותו לטלויזיה עם HDMI (לפי דעתי זה אמור להעביר גם סאונד, אני אבדוק זאת היום) ומהטלויזיה מיציאות הSpeaker Out לחבר לרסיבר
2. לחבר מיציאת האוזניות ישירות לרסיבר
השאלה היא אם אני אוכל לקבל את הסאונד של הלפטופ בתור 5.1 ולא רק סטריאו ?
אשמח אם תוכלו לעזור לי :]
נערך לאחרונה ב: