ביקרתי שבוע שעבר אצל יוסי, ואני רוצה להודות ליוסי על הארוח הניפלא, היה כיף.
ליוסי יש חדר האזנה בחדר קטן, 3X3.5 מטר.
מייד שניכנסתי לחדר היתרשמתי מהטיפול האקוסטי שראיתי בחדר, מושקע וכולל מלכודות בס וסופגים בקירות ובתיקרה, ללא ספק פריצת דרך בטיפול אקוסטי בחדר קטן.
הרמקולים ממוקמים יחסית קרוב לנקודת ההאזנה, כורסה נוחה ששקעתי בה.
האזנו לקטע ג'ז שיוסי השמיע ולאחר מכן להקלטות ניבחרות שהבאתי, בעיקר קלסיות עם תיזמורות סימפוניות שכללו פסנתר, אבוב, אורגן, תוף סימפוני בס גדול, כינורות, כלי נשיפה צלו וקונטרה בס
שמענו גם פופ משינה וואריק קלפטון, ושירה ווקלית.
הרמקולים נעלמו, טונליות אכותית, במה רחבה, כלי התיזמורת נשמעים טיבעי, בס מדהים ועמוק עם אימפקט מעולה. לא הבחנתי בהאזנה בגלים עומדים, ווקלית אריק קלפטון נישמע טיבעי.
מלכודות הבס עשו את העבודה. מדובר על מלכודות בס גדולות, לא הקטנות שמוכרים 60X30 סמ.
לא להאמנתי שאפשר להשיג סאונד כזה בחדר קטן רק עם טיפול אקוסטי, מדהים! כל הכבוד ליוסי.
המערכת מכילה את המכשירים הבאים:
טרנספורט Electrocompaniet
סטרימר דאק של Hegel
פראמליפייר ומגברי מנורות של Conad Johnson תואמים.
הרמקולים המדהימים מקרבון גם דרייברים וגם הקופסא של וילסון בנץ' דגם ווקטור הרמקול הוא רמקול עומד כ 20סמ רוחב וגובה 105 סמ המכיל וופר מיד וטויטר.
רמקול הוא 2.5 way תלת דרכי המיד מחובר ישירות למגבר, עכבה 6 אוהם, נצילות 89db
המערכת והחדר 98% פתור לדעתי.
המלצות שלי לשיפור מיזערי על פי הטעם שלי, להוסיף מלכודות בס נוספות שבולעות בתחום הנמוך 20-100 הרץ. אני משתמש בכאלה לחדר ההאזנה הקטן שלי.
להגדיל קצת את השטח החשוף בקירות או תיקרה להגברת פרסנס.
ש לי חדר האזנה דומה בגודלו שמטופל אקוסטית טיפול פחות מסיבי מיוסי ורמקולים דומים לגודל של יוסי וטיפול אקטיבי.
ליוסי יש חדר האזנה בחדר קטן, 3X3.5 מטר.
מייד שניכנסתי לחדר היתרשמתי מהטיפול האקוסטי שראיתי בחדר, מושקע וכולל מלכודות בס וסופגים בקירות ובתיקרה, ללא ספק פריצת דרך בטיפול אקוסטי בחדר קטן.
הרמקולים ממוקמים יחסית קרוב לנקודת ההאזנה, כורסה נוחה ששקעתי בה.
האזנו לקטע ג'ז שיוסי השמיע ולאחר מכן להקלטות ניבחרות שהבאתי, בעיקר קלסיות עם תיזמורות סימפוניות שכללו פסנתר, אבוב, אורגן, תוף סימפוני בס גדול, כינורות, כלי נשיפה צלו וקונטרה בס
שמענו גם פופ משינה וואריק קלפטון, ושירה ווקלית.
הרמקולים נעלמו, טונליות אכותית, במה רחבה, כלי התיזמורת נשמעים טיבעי, בס מדהים ועמוק עם אימפקט מעולה. לא הבחנתי בהאזנה בגלים עומדים, ווקלית אריק קלפטון נישמע טיבעי.
מלכודות הבס עשו את העבודה. מדובר על מלכודות בס גדולות, לא הקטנות שמוכרים 60X30 סמ.
לא להאמנתי שאפשר להשיג סאונד כזה בחדר קטן רק עם טיפול אקוסטי, מדהים! כל הכבוד ליוסי.
המערכת מכילה את המכשירים הבאים:
טרנספורט Electrocompaniet
סטרימר דאק של Hegel
פראמליפייר ומגברי מנורות של Conad Johnson תואמים.
הרמקולים המדהימים מקרבון גם דרייברים וגם הקופסא של וילסון בנץ' דגם ווקטור הרמקול הוא רמקול עומד כ 20סמ רוחב וגובה 105 סמ המכיל וופר מיד וטויטר.
רמקול הוא 2.5 way תלת דרכי המיד מחובר ישירות למגבר, עכבה 6 אוהם, נצילות 89db
המערכת והחדר 98% פתור לדעתי.
המלצות שלי לשיפור מיזערי על פי הטעם שלי, להוסיף מלכודות בס נוספות שבולעות בתחום הנמוך 20-100 הרץ. אני משתמש בכאלה לחדר ההאזנה הקטן שלי.
להגדיל קצת את השטח החשוף בקירות או תיקרה להגברת פרסנס.
ש לי חדר האזנה דומה בגודלו שמטופל אקוסטית טיפול פחות מסיבי מיוסי ורמקולים דומים לגודל של יוסי וטיפול אקטיבי.
המסקנה, אין שום בעיה לקבל סאונד מעולה בחדר קטן וניתן להישתמש ברמקולים ריצפתים, אין צורך להיתפשר ולשים רמקול מדפי ולאבד בס עמוק.
היה כייף,
תודה ליוסי
נערך לאחרונה ב: