- מעורבות
- 222
- נקודות
- 43
מאז שהתחלתי את הבלוג שלי, לפני כשנה, אני מקפיד מידי שבוע לבחור בשיר השבוע. לרוב מדובר בשיר חדש ששמעתי באותו שבוע, או שיר שלא הכרתי קודם (או שיר שנזכרתי בו ועשה לי טוב. כללי הבחירה מאוד נוקשים כפי שאתם רואים). לעתים אני מתייחס לאירועי אותו שבוע כמו יום הולדת או מות אומן מסוים.
עד כה רשימת השירים הייתה זמינה רק ביוטיוב. ומעכשיו הרשימה זמינה גם ב-Spotify.
העברת השירים מיוטיוב ל-Spotify העלתה נקודה מעניינת ויתרון דווקא לטובת יוטיוב. כמה ש-Spotify הרבה יותר מתאים למוזיקה, דווקא ביוטיוב יש גרסאות של השירים שלא ניתן למצוא ב-Spotify.
לעתים גרסאות השירים שמועלות ליוטיוב הן גרסאות קליפים או הופעות חיות של יצאו ב-CD, ובמקרה כזה אין את הגרסה הזו ב-Spotify.
הנה דוגמה, ה-Cover היפיפה הזה ל-Under my Skin של Ben l'Oncle Soul, הוא קסום בעיניי.
אבל גרסת האלבום שיש ב-Spotify, כל כך שונה והרבה פחות קסומה בעיניי.
בכל מקרה עכשיו יש לכם את שתי האפשרויות
חג שמח לכולם!
עד כה רשימת השירים הייתה זמינה רק ביוטיוב. ומעכשיו הרשימה זמינה גם ב-Spotify.
העברת השירים מיוטיוב ל-Spotify העלתה נקודה מעניינת ויתרון דווקא לטובת יוטיוב. כמה ש-Spotify הרבה יותר מתאים למוזיקה, דווקא ביוטיוב יש גרסאות של השירים שלא ניתן למצוא ב-Spotify.
לעתים גרסאות השירים שמועלות ליוטיוב הן גרסאות קליפים או הופעות חיות של יצאו ב-CD, ובמקרה כזה אין את הגרסה הזו ב-Spotify.
הנה דוגמה, ה-Cover היפיפה הזה ל-Under my Skin של Ben l'Oncle Soul, הוא קסום בעיניי.
אבל גרסת האלבום שיש ב-Spotify, כל כך שונה והרבה פחות קסומה בעיניי.
בכל מקרה עכשיו יש לכם את שתי האפשרויות
חג שמח לכולם!