AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,930
- נקודות
- 113
רוב חובבי האודיו מכל הסוגים והמינים טוענים שהעיקר הוא המוזיקה.
עם זאת, ראיתי שלפורום מוזיקה יש -- בעת כתיבת פוסט זה -- 504 שירשורים ו-3383 כניסות, בעוד שלפורומי האודיו יש סה"כ 4895 שירשורים ו-74574 כניסות, מתוכם 3215 שירשורים ו-62758 כניסות לפורום אודיו דו ערוצי.
כלומר ההתעניינות באודיו בין הגולשים גדולה בסדר גודל מההתעניינות במוזיקה?
מתעניינים יותר ב"אמצעים" מאשר ב"מטרה"?
אין לי בעייה עם זה, פשוט מעניין באמת לדעת כמה אוהבי מוזיקה, ומבחינתי בעיקר קלאסית, יש בין גולשי האתר.
האם יש אפשרות לערוך סקר, משהו כמו כמה יש מכל סוג, או שמי שרוצה יגיד מה העדפתו בנושא. אין כאן טוב/רע, ומי ששונא לא עדיף על מי שאוהב או להיפך. סתם טעם:
#1. מתעבים מוזיקה קלאסית: אם יש - סוגרים או הולכים
#2. נמנעים: לא סוגרים/הולכים אבל לא פותחים ביוזמתם
#3. אדישים: לא משנה אם מנגנת או לא. שייהייה
#4. אוהבים קצת, מוזיקה קלה, אגם הברבורים, פטר והזאב, כאלה, אבל לא סימפוניות וכאלה
#5. אוהבים, כולל סימפוניות ו/או מוזיקה קאמרית, אולי לא ברוקנר/ואגנר וכאלה
#6. מכורים, זה המרכז עבורם
כפי שאפשר אולי להבין, איכשהו, אני מה"מכורים"
בברכה,
עמיר
עם זאת, ראיתי שלפורום מוזיקה יש -- בעת כתיבת פוסט זה -- 504 שירשורים ו-3383 כניסות, בעוד שלפורומי האודיו יש סה"כ 4895 שירשורים ו-74574 כניסות, מתוכם 3215 שירשורים ו-62758 כניסות לפורום אודיו דו ערוצי.
כלומר ההתעניינות באודיו בין הגולשים גדולה בסדר גודל מההתעניינות במוזיקה?
מתעניינים יותר ב"אמצעים" מאשר ב"מטרה"?
אין לי בעייה עם זה, פשוט מעניין באמת לדעת כמה אוהבי מוזיקה, ומבחינתי בעיקר קלאסית, יש בין גולשי האתר.
האם יש אפשרות לערוך סקר, משהו כמו כמה יש מכל סוג, או שמי שרוצה יגיד מה העדפתו בנושא. אין כאן טוב/רע, ומי ששונא לא עדיף על מי שאוהב או להיפך. סתם טעם:
#1. מתעבים מוזיקה קלאסית: אם יש - סוגרים או הולכים
#2. נמנעים: לא סוגרים/הולכים אבל לא פותחים ביוזמתם
#3. אדישים: לא משנה אם מנגנת או לא. שייהייה
#4. אוהבים קצת, מוזיקה קלה, אגם הברבורים, פטר והזאב, כאלה, אבל לא סימפוניות וכאלה
#5. אוהבים, כולל סימפוניות ו/או מוזיקה קאמרית, אולי לא ברוקנר/ואגנר וכאלה
#6. מכורים, זה המרכז עבורם
כפי שאפשר אולי להבין, איכשהו, אני מה"מכורים"
בברכה,
עמיר