LCD רעש סטטי מטלוויזית LED די חדשה של Sharp

mosheg91

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם

לפני כחצי שנה קניתי טלוויזית led של Sharp (32 אינץ' מדגם Aquos) ויש לה כנראה בעיה .. יש לי ממיר של Hot Magic HD + מחשב שמחובר לטלוויזיה הזאת .. כשאני צופה בטלוויזיה יש רעש סטטי שנשמע כ - 3 שניות ולאחר מכן נעלם לכמה שניות ושוב חוזר וכך חלילה .. החלפתי ממיר + יציאה בטלוויזיה וזה עדיין ממשיך .. כשאני משתמש בטלוויזיה כמסך מחשב זה לא קורה .. אני כבר לא יודע אם הבעיה בטלוויזיה או שהממיר גורם לבעיה הזאת .. כבר חשבתי אולי יש איזשהו פילטר שבעזרתו הרעש הזה נעלם ? מה דעתכם ?

תודה מראש,
משה

onoff

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
שלום לכולם

לפני כחצי שנה קניתי טלוויזית led של Sharp (32 אינץ' מדגם Aquos) ויש לה כנראה בעיה .. יש לי ממיר של Hot Magic HD + מחשב שמחובר לטלוויזיה הזאת .. כשאני צופה בטלוויזיה יש רעש סטטי שנשמע כ - 3 שניות ולאחר מכן נעלם לכמה שניות ושוב חוזר וכך חלילה .. החלפתי ממיר + יציאה בטלוויזיה וזה עדיין ממשיך .. כשאני משתמש בטלוויזיה כמסך מחשב זה לא קורה .. אני כבר לא יודע אם הבעיה בטלוויזיה או שהממיר גורם לבעיה הזאת .. כבר חשבתי אולי יש איזשהו פילטר שבעזרתו הרעש הזה נעלם ? מה דעתכם ?

תודה מראש,
משה

האם בדקת\החלפת את הכבל?
כי אם לא אז תחליף כבל, תבדוק וספר לנו מה המצב
בהצלחה

onoff

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
רק טכנאי בכיר

החלפתי, אותו דבר

כרגע עצתי לך היא לדבר עם נציג "שימור לקוחות" בהוט ולבקש שיגיע אליך טכנאי בכיר בלבד.
כמו כן מאוד יכול להיות שישנה בעיית זליגת חשמל,כבל חשמל השראת חשמל,טכנאי בכיר אמור לדעת לפתור
את הבעיה.
אם לא עוזר, אז להפעיל אחריות של הטלויזיה

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בטלוויזיה לא מופיעים פסים או משהו דומה?
תבדוק עם הוט לגבי נושא "לולאת אדמה".

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור