רסיבר רסיבר harman kardon AVR 135 בעיה חמורה

guydeor10

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי רסיבר של harman kardon AVR 135 ושחיברתי אותו למחשב עם כבל אופטי זה לא מראה לי כלום ולא משמיעה כלום
ולפני הרסיבר harman kardon AVR 135 היה לי YAMAHA 363 שבשביל שהוא יעבוד עם המחשב הייתי צריך
להתקין דרייבר על המחשב.. אז כנראה שצריך דרייבר גם ב-harman kardon AVR 135

אגב ה - harman kardon AVR 135 עובד עם הכבל אדום צהוב (RCA) כן עובד שהוא מחובר למחשב ולרסיבר
הבעיה שאני לא מצליח עם כבל אופטי .. איך אפשר לסדר?

עזרה מישהו?
sad.gif

תודה.

משה לוי

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
18
לילה טוב גיא
להבנתי הדרייבר שהתקנת בשביל הימהה צריך לעבוד גם בחיבור להרמן קרדון כי התקן ברסיברים של כל היצרנים זהה.
צריך להגדיר בסטאפ של ההרמן את כניסת האופטי כפעילה ולא סיפרת שעשית זאת, בדוק ועדכן.
בנוסף נסה לבדוק את הכבל האופטי כדי לוודא שהוא תקין ויציאת האופטי במחשב פועלת.
להשתמע

guydeor10

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה לך משה ..
ועכשיו בקשר לנושא הכבל האופטי תקין כי פשוט החלפתי בין היימהה לימהה קרדון .. פשוט חיברתי רמקולים לפי ימין שמול אחורי קידמי חשמל וכבל אופטי .. ואיפה אני מגדיר? מזה "
סטאפ" והיציאה במחשב פועלת כי היממה היה מחובר אתמול עם האופטי אני אשמח אם תעזור לי ואשמח לעוד עזרה אם מישהו רואה ויודע

משה לוי

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
18
תודה לך משה ..
ועכשיו בקשר לנושא הכבל האופטי תקין כי פשוט החלפתי בין היימהה לימהה קרדון .. פשוט חיברתי רמקולים לפי ימין שמול אחורי קידמי חשמל וכבל אופטי .. ואיפה אני מגדיר? מזה "
סטאפ" והיציאה במחשב פועלת כי היממה היה מחובר אתמול עם האופטי אני אשמח אם תעזור לי ואשמח לעוד עזרה אם מישהו רואה ויודע

שלום גיא
לכל רסיבר מתקדם (של השנים האחרונות) לקולנוע ביתי יש מחשב פנימי שמפעיל אותו על פי תכנה משלו ואליו צריך להכנס ולהגדיר את המאפינים הנחוצים.
צריך מסך כדי לראות מה עושים ואפשר בחיבור קומפוזיט (פלג צהוב בודד) כדי לקבל את תצוגת המסך של הרסיבר.
לדוגמא: יש או אין סאב, תחום התדר שהסאב יקבל,גודל הרמקולים, (קטן -גדול) המרחקים של הרמקולים מנקודת הישיבה, תחומי תדרים לכל ערוץ, אילו כניסות יפעלו ובאיזה תקן וכו וכו.
"סטאפ " הוא מונח באנגלית המבטא את הרכב המערכת אך אינו קשור לבעיית הכבל האופטי, זה עיניין של הגדרות בתכנה של הרסיבר.
בדרך כלל לחיצה ארוכה על לחצן MANUE בשלט תכניס אותך לשם.
קרא את חוברת ההפעלה או צלצל לתמיכה הטכנית של היבואן.
איני מכיר את הדגמים של החברות השונות כדי שאוכל לעזור לך מעבר לזה.

guydeor10

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי ..
אבל הבעיה כך כך פשוטה הרסיבר עובד עם כבל RCA אז איך אני עושה שהכבל האופטי יעבוד במקומו?

אשמח לעוד עזרה..

משה לוי

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
18
אוקי ..
אבל הבעיה כך כך פשוטה הרסיבר עובד עם כבל RCA אז איך אני עושה שהכבל האופטי יעבוד במקומו?

אשמח לעוד עזרה..

כבל RCA בודד כלומר בדיגיטל?
אם נכון, אז בטוח זה עיניין של הגדרות וכנראה הכניסה האופטית לא פעילה וצריך לפתוח אותה בהגדרות.
בברכה

guydeor10

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אדם לבן לרסיבר ויציאה בצד שני זה PL ישר למחשב וזה עובד.. אופטי לא מגיב בכלל . ויש אור אדום בכבל ,
איפה ההגדרות? איפה אני מגדיר?

משה לוי

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
18
אדם לבן לרסיבר ויציאה בצד שני זה PL ישר למחשב וזה עובד.. אופטי לא מגיב בכלל . ויש אור אדום בכבל ,
איפה ההגדרות? איפה אני מגדיר?

גיא
אני חוזר ואומר, קרא בחוברת ההפעלה איך ניכנסים למניו של הרסיבר לשנות את ההגדרות או צלצל לתמיכה הטכנית של היבואן כדי לקבל תמיכה.
מכאן, אין לי יכולת לעזור יותר.
ממי רכשת את המכשיר, הם אמורים לעזור לך בנושא.
ערב טוב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור