שלום לכולם.
במידה מסויימת אני מחפש את "הטוב שבכל העולמות" ואני יודע שזה בעייתי.
אוהב צליל "אנגלי", שומע רוק וג'אז ואוהב ווקאליות מודגשת. חשוב שהסאונד יירד נמוך ויישמע מלא נפח גם בווליום נמוך. הרסיבר הנוכחי שלי הוא NAD 7100 מסדרת מוניטור האגדית, מכשיר בן 20 שנשמע נהדר אבל כבר ממש מתפרק. הרמקולים לא רלוונטיים. יש לי גם רסיבר ק"ב של פיוניר (שנשמע רע מאוד במוסיקה).
הרמקולים המיועדים הם כנראה מוראל אוקטאב סיגנצ'ר עם יחידות הבאס או Monitor Audio RX6 או אולי B&W רצפתיים (אולי משומשים). הייתי שמח גם ל-Proac אבל זה כבר קפיצה קצת גדולה מידי.
המועמדים כרגע הם Cambridge Audio Azur 640R, או Arcam AVR300 או אולי NAD כלשהו (כרגע הכיוון - משומשים).
סלון שמחובר בחלל פתוח לפינת אוכל ולמטבח בגודל כולל של כ-70 מ"ר.
השאלות:
תודה מראש למגיבים.
דב
במידה מסויימת אני מחפש את "הטוב שבכל העולמות" ואני יודע שזה בעייתי.
אוהב צליל "אנגלי", שומע רוק וג'אז ואוהב ווקאליות מודגשת. חשוב שהסאונד יירד נמוך ויישמע מלא נפח גם בווליום נמוך. הרסיבר הנוכחי שלי הוא NAD 7100 מסדרת מוניטור האגדית, מכשיר בן 20 שנשמע נהדר אבל כבר ממש מתפרק. הרמקולים לא רלוונטיים. יש לי גם רסיבר ק"ב של פיוניר (שנשמע רע מאוד במוסיקה).
הרמקולים המיועדים הם כנראה מוראל אוקטאב סיגנצ'ר עם יחידות הבאס או Monitor Audio RX6 או אולי B&W רצפתיים (אולי משומשים). הייתי שמח גם ל-Proac אבל זה כבר קפיצה קצת גדולה מידי.
המועמדים כרגע הם Cambridge Audio Azur 640R, או Arcam AVR300 או אולי NAD כלשהו (כרגע הכיוון - משומשים).
סלון שמחובר בחלל פתוח לפינת אוכל ולמטבח בגודל כולל של כ-70 מ"ר.
השאלות:
- איזה מבין הרסיברים יישמע טוב יותר במוסיקה ויידחף טוב יותר את הרמקולים (בעיקר את המוראל שקצת קשים להנעה)?
- האם הפתרון יהיה נחות משמעותית מלחזור למגבר דו-ערוצי כגון Arcam A85, או Cambridge Audio Azur 740A או 840A או NAD כלשהו (C355, C375)?
- אין לי ניסיון במגברים המודרניים יחסית בהם אין כפתור Loudness. האם זה לא פוגע בשמיעה בווליום נמוך (למרות שאפשר לפצות ב-Bass)?
- מחשבות כלשהן בנושא הרמקולים?
תודה מראש למגיבים.
דב