רסיבר רסיבר או משולב או מה לעזאזל אני מחפשת....

יהלום

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם.

אחרי שיטוט ארוך ומייגע בפורומים ובאתרים השונים הגעתי למסקנה שמידע מבלבל יותר מאשר עוזר....

אני מנסה להבין מה הכי כדאי לי לרכוש, ובבקשה תתחשבו בעובדה שהתקציב מוגבל (מאוד) בתגובות שלכם (ובבקשהתגיבו ואל תשאירו אותי ככה...)

יש לי בבית טלויזיה חכמה שאמורה להתחבר לאינטרנט ואפשר לצפות דרכה ביוטיוב ובתכנים מהמחשב (כמו סטרימר). פרט לזה יש גם ממיר HD של YES. יש גם "מערכת קולנוע ביתי" שזה בעצם נגן DVD משולב מגבר עם יציאה לרמקולים וכניסות לממיר.
הנגן התקלקל, והטלויזיה לא קולטת שידורים מהמחשב, כך שבעצם אנחנו לא יכולים לשמוע מוזיקה על פי בחירה, רק מהטלויזיה...

חשבתי לרכוש רסיבר שיתחבר לרמקולים הקיימים ולשאר המכשירים הקיימים. לא אכפת לי לקנות יד שנייה כדי לצמצם עלויות.
השאלה אם רסיבר יכול גם להוציא תמונה לטלויזיה וגם לקבל ממנה תמונה וסאונד, כשהיא משמשת בתור סטרימר? (בהנחה שנפתור את עניין התקשורת עם המחשב, שזה לא המקום לדון בזה, נראה לי, לא?)
האם עדיף לקנות שוב DVD משולב מגבר?

איך אני יודעת כמה כניסות/יציאות אני צריכה ואיך קוראים להן?

אם אני קונה יד שניה, איך אני יודעת אם הרסיבר יתאים לי לרמקולים? איך בודקים רסיבר בכלל?

חפרתי....:O

תודה על הסבלנות!

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
לא ברור (לפחות לא לי) מה את רוצה...

את צריכה להחליט מה השימוש שאת מייעדת למערכת ק"ב:
- להשמיע בסטראו את הטלויזיה (מהממיר של יס)
- להשמיע בסטראו או בסראונד תכנים מהמחשב
- להשמיע בסטראו או בסראונד ממקור אחר - DVD ?

בעקרון, אם את רוצה לשמוע בסראונד (כלומר, רב ערוצי) אז את חייבת רסיבר ק"ב.
אם את רוצה לשמוע בסטראו (כלומר, דו ערוצי), אז אין לך צורך ברסיבר ק"ב.
יש יתרון נוסף לרסיבר ק"ב והוא ריבוי הכניסות שיש לו וזה מאפשר לו לתפקד כמרכזיה.

טלויזיה מסוג סמארט אמורה להתחבר ישירות למחשב ולקבל תכנים מהמחשב.
לעניין רכישת DVD - היום זה לא חובה. אפשר להוריד הכל למחשב.
בקיצור, צריך לטפל בנושא התקשורת של המחשב לטלויזיה.

ארז

יהלום

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה!

אני רוצה הכל :)

גם את האפשרות להשמיע תכנים מהממיר וגם מהDVD ברמקולים התלויים (סראונד) וגם מהטלויזיה, אחרי שנמצא פתרון לתקשורת שלה עם המחשב.

אז אני מבינה שהכי כדאי רסיבר. תודה!

מה עדיף? לקנות רסיבר חדש אבל לא משהו כמו פיוניר או ריסבר יד שניה של ימאהה או דנון?
אנחנו נצטרך הרבה כניסות, לא?

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
התשובה ל "חדש או יד 2 " טמונה בתשובה לשאלות:
- לאיזה רמקולים הרסיבר יחובר
- לכמה כניסות את זקוקה

בעקרון, ביד 2 ניתן להשיג רסיבר שאיכות הסאונד שלו טובה יותר מרסיבר חדש באותו המחיר.
אלא שזה לא אומר דבר אם הרמקולים שיחוברו לרסיבר לא יהיו מספיק איכותיים.
לעומת זאת ובדרך כלל, לרסיבר חדש יש יותר כניסות, בוודאי שהדבר נכון כאשר מדובר בכניסות HDMI .

ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור