- מעורבות
- 754
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: רמקולים Cerwin Vega XLS 215 במבחן
המחיר באמזון הוא לרמקול אחד.אני רק רוצה להבין אך "בומבוקס" שנמכר בארה"ב בפחות מ 3000 ₪ מקבל בארץ מחיר של כ 14,000 ₪ ?
https://www.amazon.com/Cerwin-Vega-XLS-215-3-Way-Audio-Speaker/dp/B002JGXNHU
למדנו כבר שאין קשר בין המחיר הרשמי לבין המחיר בפועל. לא רק מהסרווין ווגה אם כי עם כל רמקול היי אנד או פשוט ככל שיהיה.
השאלה מי יקבל 5% ומי יקבל 25%.רק אתמול היה יום כיפור...כמה כפרות היבואן צריכים לשים על עוון גזל?
זו לא הפעם הראשונה שמוצרים של אותו יבואן מתומחרים בפער אדיר לעומת ארץ המוצא של המוצר.
כל כך הרבה יבואנים מביאים לארץ מוצרים במחירי חו"ל, לעיתים קצת פחות, לעיתים קצת יותר אבל 100% מעל המחיר בחו"ל בעיני = גזל.
זורם איתך בנוגע למחיר הפתיחה, נניח וקיבלת 25% הנחה בגלל העיניים הכחולות שלך, עדיין איך תסביר פער בלתי נתפס ממחיר חו"ל?
רק אתמול היה יום כיפור...כמה כפרות היבואן צריכים לשים על עוון גזל?
זו לא הפעם הראשונה שמוצרים של אותו יבואן מתומחרים בפער אדיר לעומת ארץ המוצא של המוצר.
כל כך הרבה יבואנים מביאים לארץ מוצרים במחירי חו"ל, לעיתים קצת פחות, לעיתים קצת יותר אבל 100% מעל המחיר בחו"ל בעיני = גזל.
זורם איתך בנוגע למחיר הפתיחה, נניח וקיבלת 25% הנחה בגלל העיניים הכחולות שלך, עדיין איך תסביר פער בלתי נתפס ממחיר חו"ל?
אתה יודע כמה עולה קורולה חדשה בארה"וכמה פה?
בטוח שאתה יודע,לא יודע אם זו השוואה נכונה אבל רוב היבואנים בארץ חזירים,סליחה על ההתהבטאות.
אני עם שתי בנות ועוד אחת בדרך. העיניים שלי אדומות אחי.
כפרה עליך, שיהיה במז"ט.
רק שתדע, הצרות האמיתיות מתחילות כשהן גדלות ומתחילות להביא בנים הביתה... תכין את עצמך.
ילדים באופן כללי זו צרה אמיתית. דבר שני, כשהיא תביא ילדים הביתה, הוא ישמע את הדברים הבאים:
1- תמצא עבודה
2- תבין שאני לא אוהב אותך
3- אני נמצא בכל מקום
4- אתה פוגע בה - אני פוגע בך
5- תשיג לעצמך עורך דין בשלוף
6- אם תשקר לי, אני אתפור לך את השפתיים עם חוט ברזל
7- היא הנסיכה שלי, לא שלך
8- לא אכפת לי לחזור לכלא
לזה תוסיף את הלוק הטבעי שלי ואין יותר משכנע מזה.
9. ואת השם המחייב - נמרילדים באופן כללי זו צרה אמיתית. דבר שני, כשהיא תביא ילדים הביתה, הוא ישמע את הדברים הבאים:
1- תמצא עבודה
2- תבין שאני לא אוהב אותך
3- אני נמצא בכל מקום
4- אתה פוגע בה - אני פוגע בך
5- תשיג לעצמך עורך דין בשלוף
6- אם תשקר לי, אני אתפור לך את השפתיים עם חוט ברזל
7- היא הנסיכה שלי, לא שלך
8- לא אכפת לי לחזור לכלא
לזה תוסיף את הלוק הטבעי שלי ואין יותר משכנע מזה.