רמקולים Bowers & Wilkins 702 S2 במבחן

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: רמקולים Bowers & Wilkins 702 S2 במבחן

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
איזה כתבה ניפלאה הרמקול ניפלא תודה גיא :כל-הכבוד:

alokink

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
נכון שזה נכתב כבר אלף פעמיים אבל שוב מתסכל לראות אין רמקול של 4500 לירות סטרלינג ( כולל VAT של 20% , רווח מוכר וכו.. ) מתומחר אצלנו כ-40% יותר.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
זה רעיון טוב לכתוב טווח הענות עד מינוס 6 דיבי , שזה עוד בגדר הנשמע , ומספר הרבה על תיפקודו .
כלומר בוודאי התקינות של הרמקולי שתיהיה הענות אחידה ככל האפשר לפחות +- 3 דיבי , אבל היה טוב להוסיף כמה מינוס שש בקצוות .

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אחלה סקירה!
למען האמת, הסקירות של גיא לדעתי מהיותר טובות, אמנם אני לא רוכש פוטנציאלי של הרמקולים בסקירה אבל אפשר לקבל ממש תמונה של איך הם נשמעים רק מתוך קריאה וזה ממש המון...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
עוד כתבה מצוינת של המומחה!!!

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
גיא יש לי עוד כמה שאלות שמאוד מסקרן אותי
1 כמה ההספק של המגבר הסטראו שלך בכתבה
2 כמה הספק הרמקול הניפלא הזה
אשמח לשמוע תודה :בעד:

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
גיא יש לי עוד כמה שאלות שמאוד מסקרן אותי
1 כמה ההספק של המגבר הסטראו שלך בכתבה
2 כמה הספק הרמקול הניפלא הזה
אשמח לשמוע תודה :בעד:

1. המגבר שלי 650w/2ohm, 450/4ohm, 250/8ohm קיצור, כוח לא חסר לו.

2. אינני יודע את ההספק של הרמקולים הללו. היצרן לא מציין. מציינים טווח הספק הגברה מומלץ. נתון שבלא מעט מקרים לא מדויק או ״נכון״ כל כך. תלוי מאוד בחלל ובמגבר עצמו.
האמת שנתון הספק רמקולים זה דבר שלא נתקלתי בו כבר שנים רבות. מזכיר לי את צעירותי שהייתי מתלהב מזוג פירלס או סרווין ווגה עם נתון הספק מרשים של 300 וואט. זה היה אז נחשב וואוו. קיצור, כיום זה נתון פחות מעניין לדעתי בטח ברמות הללו.

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
1. המגבר שלי 650w/2ohm, 450/4ohm, 250/8ohm קיצור, כוח לא חסר לו.

2. אינני יודע את ההספק של הרמקולים הללו. היצרן לא מציין. מציינים טווח הספק הגברה מומלץ. נתון שבלא מעט מקרים לא מדויק או ״נכון״ כל כך. תלוי מאוד בחלל ובמגבר עצמו.
האמת שנתון הספק רמקולים זה דבר שלא נתקלתי בו כבר שנים רבות. מזכיר לי את צעירותי שהייתי מתלהב מזוג פירלס או סרווין ווגה עם נתון הספק מרשים של 300 וואט. זה היה אז נחשב וואוו. קיצור, כיום זה נתון פחות מעניין לדעתי בטח ברמות הללו.

תודה על התגובה גיא

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
יופי של סיקור,
האם עדיין מיוצרים באנגליה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור