רמקולים 3000-4000 ש"ח

assaf17

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הבנתי שפה אוכל לקבל תשובה טובה יותר.. אני מעוניין לבנות מערכת רמקולים ביתית בסכום של בין 3000 ל4000 שקלים.
בגדול השימושים הם מוזיקה וסרטים פחות או יותר חצי חצי עם עדיפות למוזיקה.
אין לי כרגע כלום אני מתחיל מ0, צריך גם רסיבר במחיר.
בגדול אני רוצה 5.1 אבל בגלל שזה לא תקציב גבוה במיוחד לא אכפת לי לחלק את זה ל2 חלקים.. עכשיו נגיד לקנות 2.1 ולאחר מכן להוסיף את הסנטר ושני אחוריים הנותרים או משהו בסגנון.

תודה רבה לעוזרים!!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
להבהרה: המחיר שציינת כולל רסיבר?
האם גם יד שניה בא בחשבון?

assaf17

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עדיפות לחדש מן הסתם.. אני לא בדיוק יודע מה לבדוק שזה יד שניה
המחיר כולל רסיבר אבל אם יש צורך בחריגה קלה בשביל להביא משהו איכותי אז אפשר לשקול את זה

assaf17

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו?

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אם תעלה במקצת את התקציב, תוכל לדעתי לצאת עם יופי של רסיבר + סט רמקולים וסאב חדשים ברמה לא רעה בכלל. הדרך הכי טובה לעשות זאת היא להיכנס לחנויות מתמחות ולשמוע שם שילוב של רסיבר בסיסי סטנדרטי עם סט רמקולים באותה הרמה (הייתרון של רמקולים בתקציב הזה, שהם ברוב המוחלט של המקרים לא מצריכים הגברה סופר חזקה ומתקדמת).

assaf17

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חריגה זה דבר אפשרי רק רצוי שזה באמת יהיה במקצת..
יש לך אולי דוגמאות לסטים אפשריים מומלצים? (לא רוצה לבוא ולקנות חתול בשק)

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי ב4500 ש"ח תוכל למצוא יופי של סט רמקולים ורסיבר.
בגדול, כול חנות מתמחה שתכנס אלייה מחזיקה את הדגמים הבסיסים של הרסיברים של חברות כאלו ואחרות בהדגמה, ואני מאמין שישנו גם סט אחד או שניים של רמקולים בסיסיים. במידה ואין רסיבר בסיסי - בקש לשמוע את הרמקולים עם הדגם הכי הכי 'נמוך' שניתן לשמוע בחנות.
אישית אני ממליץ להימנע ממערכות משולבות למינהן עקב ניסיון אישי מר עם אחת כזאת בעבר.

כנס לאיזה חנות או שתיים, תשמע מה שיש להם להציע, ותתקדם משם. :)

assaf17

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מערכות משולבות זה מבחינת הרמקולים? או שגם הרסיבר צריך להיות קשור?

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מערכות משולבות זה מבחינת הרמקולים? או שגם הרסיבר צריך להיות קשור?

מערכות משולבות זה, למשל, אם תכנס לשקם אלקטריק תראה DVD עם הגברה ורמקולים, כולם של פיליפס באותה האריזה (זה גם נקרא מערכת משולבת). אלו בדרך כלל מערכות מאוד זולות שלא עומדות בקנה אחד עם מערכת אותה אתה מחפש. אפ"י שבמידה ואתה מוצא משהו כזה, אין מניעה שתשמע אותם בהשוואה למערכת רגילה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור