רמקולים קומפוננט לרכב

grin007

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
שלום חברים ...אני מעוניין בסט קומפוננט לרכב ...כלומר רמקול מיד וטוויטר קדמיים כמובן אשר יהיו מדויקים וכן יצורף אליהם סאב של הרץ וכמובן מגבר איכותי קיים כבר....התקציב לקומפוננט עד 1800 ...אילו מכם שיש להם ניסיון עם מורל ,אשמח לשמוע דעתכם...או פירמות אחרות ראויות

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
להרץ ,החברה של הסאב שלך יש קומפוננטים מצוינים.מפורטים אבל עם צליל חם ולא מתכתי כמו שפעמים רבות יש ברכב.
לפני שנים כש בדקתי והשוותי גם למורל , אהבתי אותם יותר. הם נשמעו לי עם סאונד יותר פתוח ומפורט ב גבוהים. ממורל. הבעיה היתה מבחינתי בשרות מאד בעייתי ולא נחמד שקיבלתי. הדגם שלי הוא high energy. אני לא מתמצא במחירים אבל נראה לי שזה מעבר לתקציב שלך. דגם בסיסי יותר הוא energy.

grin007

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
לצביקה....אני מבין על מה אתה מדבר,הקומפוננטים העכשויים שלי הם של הרץ..חשבתי לעלות מדרגה ולחפש קומפוננט שיתן לי טווח גם בנמוכים ,כי הסאב מאחור לא ממש מתחבר לרצף בחלל הרכב ומורגש שהנמוכים באים מאחור כך שזה הורס את החוויה..קראתי קצת חוות דעת על פוקאל ועושה רושם שהם רציניים גם בתחום הרכב

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
לי יש ברכב סאב של הרץ וקומפננטhigh energy של הרץ. ועובד מצוין. איזה קומפוננט של הרץ יש לך ? הבעיה שאתה מתאר נשמעת לי יותר בעיה של כיוונים במערכת. צריך לעשות חיתוכים כך שהמיד באס במהקומפוננט יתנו תדרים נמוכים מספיק כך שה סאב מאחורה רק ישלים את התדרים הנמוכים ביותר, ואז זה ישמע כמו שכל הבאס בא מקדימה. תבדוק טוב את הכיוונים לפני שתשקיע כסף בהחלפת ציוד . לגבי פוקל , כמו במערכות הביתיות כך גם ברמקולים במכונית. הם נותנים באופן טיפוסי סאונד בהיר וחד שעלול לעייף את האוזן.( מה שלא מנע ממני לקנות רמקולים ביתיים שלהם לאחרונה אבל בדגם שלי עם טוויטרים יחסית עדינים ולא דוקרים.) מה שאני יודע על פוקל ברכב הוא מלפני כמה שנים, אולי דברים השתנו. התחום של מערכות אודיו ברכב הוא התמחות נפרדת וכדאי לך להתייעץ בפורום ספציפי לזה. אני נעזרתי מאד בפורום האודיו של cars forum. אם אתה זקוק להמלצה על מישהו שיבדוק לך את הכיוונים אוכל להמליץ לך.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כמה דברים.
1. גם אם יש לך רמקולים של תחנה מרכזית, תמיד צריך לעשות כיוונים כשיש מגבר.
2. יכול להיות שהפאזות שלך הפוכות ובגלל זה אתה מרגיש ככה.
3. אם אתה רוצה ייעוץ אמיתי, פרט מה עוד יש לך , איזה מגבר, איזה מקור, איזה דגם של קומפוננט, מה אתה אוהב לשמוע ואיזה רכב.
4. אפשר להוציא מכל רמקול, גם 4" טווח נמוך. בזה אין בעיה. השאלה היא : א. מה אתה מפסיד ? ב. מה אתה מרוויח ?
5. יש קשר הדוק למיקום, להתקנה שלהם, ולסוג הדלת.

אם תפרט את כל מה שלמעלה יהיה אפשר לעזור לך.

zionm

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
grin007 אם אני מפריע בזה שאני "רוכב" על הפוסט שלך - תגיד. אני התקנתי לאחרונה סט קומפוננט של הרץ בפוקוס 2009 ואני מאוכזב מהתוצאה. גם בי עלו הרהורים אולי היה נכון יותר ללכת על מורל או דגמים אחרים. מה שמפריע לי בעיקר זה שאין מיד ראנג'...יכול להיות שיחסית לתקציב זה עוד מצב טוב, סה"כ לא החלפתי Unit ויש מנחת...אין לי נסיון אחר, זו המערכת הראשונה שאני מתקין ברכב.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

איזה מגבר ברשותך?
דרך אגב, זה לא פורום מתאים.

תומר

Alberto

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
לדעתי אתה צריך לשמוע מערכות רכב אם אתה רציני.
אפשר להחליף אין סוף רכיבים ולא תגיע לשום דבר,אבל ממש לשום דבר.
יש פורום יותר יעודי לרכב שזה קארספורום שכבר המליצו לך.
אני ממליץ לך בחום ללכת ליוסי http://www.ecaudio.co.il/

zionm

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
היי תומר, המגבר שלי CERWIN VEGA HED3600.4. הקומפוננט DSK165.3. ברור לי שמדובר בדגמי כניסה, אבל עדין...היו לי ציפיות ליותר. אם מורידים טרבל - מאבדים פירוט, אם מוסיפים - קצת צורם. מזכיר את מה שעברתי לפני כ 15 שנים בבית, עם רסיבר ימהה לפני שעברתי לאינטגרייטד סטריאו רציני.
ד"א, איפה אפשר לשמוע מערכות לרכב לפני התקנה באזור המרכז? הבנתי שאצל יוסי...יש עוד?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
המגבר שיש לך לא מספק את מה שאתה צריך בטוח.
מדובר על מגבר מאוד פשוט, עם הספק מקסימלי של 40W RMS.
אני דווקא חושב שאת הכסף תשקיע במגבר נורמלי ולא בעוד קומפוננט.

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
מגברים של audison עובדים טוב עם הרץ , אבל אם הקומפוננט שלך הם מדרגת הכניסה energy, (בשונה מhigh energy אני מכיר את זה לפי השמות ולא לפי המספרים של הדגם כמו שציינת)אז , אני לא חושב שתגיע לרמה גבוהה.
אני חושב שזה כמעט בלתי אפשרי לשמוע בחנויות מערכות לרכב. כדי שזה ישמע אמיתי צריך להתקין את זה ברכב, וזה מסובך ולא עושים את זה. בפורום האודיו של cars forum יש מפגשים של החברים עם המכוניות, ואז אתה יכול להתרשם ממערכות שונות ולהחליט מה לקנות.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
צודק אורי, קודם תרכוש מגבר באזור ה-1,000 ש"ח ביד שניה, בהספק 60-100 וואט לערוץ (4 אוהם), אח"כ קומפוננט, כמו זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593923

תומר

zionm

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
אני מבין שאפשר להגיע לרמה אחרת עם החלפת מגבר וקומפוננט לאיכותיים ויקרים יותר. השאלה, לדעתכם, האם המגבר הנוכחי לא מספיק טוב גם לרמקולים הנוכחיים (אם אני מבין נכון מאורי)?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
הבנת נכון.
המגבר הוא עקב אכילס שלך.
תחליף אותו.
הרמקול שלך לא רע בכלל ואפשר להוציא ממנו יותר.

ZVI-KA אודיסון והרץ זו אותו חברה ....

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
חשדתי בזה שהם אותה חברה כי שניהם איטלקיים ועובדים טוב ביחד אצלי במכונית...
לגבי רמקול של MB quart שהוצע כאן, זה עניין של טעם אבל לדעתי זאת חברה שמייצרת רמקולים עם צליל מאד בהיר שלא כל אחד יאהב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור