רמקולים רמקולים סטריאו למחשב ב700 שח

yechiams

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
היי!
ברצוני להתחדש ברמקולים חדשים למחשב, יהיו בחדר בגודל בינוני (3.5×4 בערך), לשמיעת מוזיקה בעיקר (כל הסגנונות).
התקציב שלי הוא 700 וגמיש ברמת ה100-200 שקל למעלה אם יש מציאה..

כעקרון חשבתי על המיקרו לאב סולו 6 או 7.
אני פוחד שה7 לא ישמעו טוב בחדר שלי (אני יכול למקם אותם רק יחסית קרוב לאיפה שאשב, קצת יותר מחצי מטר בגג, כי לתלות את המפלצת הזאת עם מחיר הגיוני זה לא אפשרי).
ה6 נופלים בהרבה מהרמה שלהם?

בנוסף, יש לכם המלצות אחרות? אולי במיחיר טיפה יותר גבוה אבל בגודל מתאים ואיכות זהה/טובה יותר?

תודה רבה!

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
קנה רסיבר/מגבר סטראו משומש ב- 150-300 ש"ח. אני מוכר קנווד מתאים, אבל יש עשרות אחרים בלוחות.
הוסף לו זוג רמקולים מדפיים מחברה מוכרת בכמה מאות ששקלים בודדים. משהו כמו Mission M71 או Tannoy Mx2 יהיו נפלאים ויעלו פחות מ- 500 ש"ח.

איכות הצליל שתקבל תעלה על כל מה ש"רמקולים למחשב" יכולים לחלום עליו, ואפילו תחסוך כסף (ורד)

yechiams

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
קנה רסיבר/מגבר סטראו משומש ב- 150-300 ש"ח. אני מוכר קנווד מתאים, אבל יש עשרות אחרים בלוחות.
הוסף לו זוג רמקולים מדפיים מחברה מוכרת בכמה מאות ששקלים בודדים. משהו כמו Mission M71 או Tannoy Mx2 יהיו נפלאים ויעלו פחות מ- 500 ש"ח.

איכות הצליל שתקבל תעלה על כל מה ש"רמקולים למחשב" יכולים לחלום עליו, ואפילו תחסוך כסף (ורד)

הבנתי שהmicrolab נותנים תמורה מעולה למחיר מבחינת איכות אודיו, איכות הצליל של מגבר+רמקולים תיהיה גדולה מספיק בשביל ליצור כאב ראש של קניית מערכת "בחלקים"?

אני פחות מבין בתחום וקצת פוחד לבחור בעצמי מערכת ורמקולים מדפיים.
תוכל להביא המלצות על על רסיברים או מגברים טובים? זה בטוח לקנות יד 2? בד"כ המוצרים האלה לא מתקלקלים?
לא אכפת לי לשלם קצת יותר על מציאות ואיכות טובה, יש רמקולים חדשים שעולים בסביבות ה600-700 מומלצים?

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
הכל מתקלקל, גם רמקולים למחשב...
בסה"כ מדובר במוצרים אמינים שיחזיקו מעמד עשרות שנים, אם לא מתעללים בהם.

הכל עניין של מחיר ותמורה. אפשר לדון שעות איזה מגבר, או רסיבר סטראו משנות ה- 90 או ה- 80 היה טוב יותר מהאחרים. כנ"ל לגבי רמקולים. אבל בסופו של יום, לדעתי - כמעט כל צירוף של הגברה/רמקולים "אמיתיים" בתקציב הנדון, תעלה על האיכות של כל רמקול מחשב שתמצא, כנראה בכל סכום שהוא, ובפער משמעותי (ורד)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור