שלום אם בסטאליטים עסקינן אז יש את זה http://www.google.co.il/search?q=ca...esult_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCQQqwQwAw מתחרים מהרשימה שהצגת לא מתקרבים לא מאמין בוא והיווכח !!
2. קנטון 120
אז ככה אם תרצה עסקה טובה בוא לחנות היבואן אני מבטיח שתצא מרוצה אבל רק להאזין יש לך סטראו סטאר זימקס למשל אבל מי ששומע יודע !!החנות נימצא בחיפה אחוזת הסטראו בייקודם כל היכן ניתן לשמוע את הרמקולים ודבר שני מה העלות של סט כזה ?
הי אורי,איזה סאב?
שלהם המקורי"?"
יש לי כרגע רמקולים של בוז דגם 301 אבל עשיתי שיפוץ וכרגע מתאים רק סטליטיים גם מבחינה עיצובית וגם מבחינת מקום. את הבוז אעביר לחדר של הילד כנראה. האם אתה יכול לתת הערכה של מחיר לסט שאתה מדבר עליו כיוון שגם המחיר הוא פונקציה כמובן.אפרופו לא קנטון ולא השאר מתקרב אליהם . ואני אחד שלא בעד סאטליטים אם כבר אתה שואל בכללי.
אני רוצה גם סטריאו וגם קולנוע ביתי. אני כמובן שומע פחות מוזיקה מהתקופה שהייתי צעיר יותר ( משפחה , ילדים וכו' ) אבל בכל זאת רוצה משהו שנשמע נורמלי ולא משהו ב - 500ש"ח. בנינו נישות גבס שמותאמות במיוחד לרמקולים סטליטיים. ( לא ניתן להשתמש ברמקולים שקועים כיוון שהנישות כאילו "צפות" ) הסטליטיים מותאמים מבחינה עיצובית לקונספט החדש.אביטל זה ברור,ב99% מהפעמים אין סינרגיה מלאה בין סאב לסטליט במיוחד לא ברמות המחיר האלו לעומת כל רמקול נורמלי.
למה יש לך מקום רק לסטליט?
אתה רוצה סטריאו?