רמקולים מחברות HI END

qprlpt2

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכל המוסיקליים ואנשי הסאונד .
ראשית
רמקולים של NAIM החדשים מראים רושם מוסיקלי נאה בהחלט ***
הצרה היא שהוא רמקול קצת מפונק אם זה לא מערכת של NAIM זה לא ישמע משהו..

הנכון הוא לשמוע רמקולים אוניברסלים כמו JBL JOBAAL או קייף סדרת הR
או CAV ...
הרמקולים היום שצריכים להשמע כמו שאתם אוהבים אלה יהיו הרמקולים
שהבטן שלכם תכאב מהבס הנכון שיוצא מהרמקולים הללו שרשמתי

אך יש דבר מעניין לגבי בס רדוד הכוונה בס נמוך שהרמקול מסוגל לעבוד
בקונסצפגרייציה נכונה מהקיר אליך המרחק תלוי ברמקול ובקיבולת שלו.!!!
בקיצור לא חייבים לקנות ציוד יקר בכדי לשמוע נכון ...
בדקו זאת ...
מניסיון אישי ..
בברכה צפריר רון

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
שלום וברוך הבא,

מה זה רמקולים אוניברסליים?

איזה ניסיון יש לך עם רמקולים של NAIM ? עם איזו אלקטרוניקה שמעת אותם ולא היה מוצלח לדעתך?

ארז

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ראשית זה לא נכון שרמקולים של ניים צריכים אלקטרוניקה של ניים.
שנית אם כואבת לך הבטן מהבס אז רצוי ללכת לרופא ולבדוק את זה. בס לא אמור להכאיב בבטן ולא אמור להכאיב בכלל.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
צפריר כל מה שכתבת זה סטיגמות .
גם רמקולים יקרים יודעים לנגן מוזיקה אלקטרונית עתירת באס נמוך .
והאמת היא שהם יודעים לעשות באס בהרבה יותר טוב מהרמקולים הזולים .

qprlpt2

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום וברוך הבא,

מה זה רמקולים אוניברסליים?

איזה ניסיון יש לך עם רמקולים של NAIM ? עם איזו אלקטרוניקה שמעת אותם ולא היה מוצלח לדעתך?

ארז
שלום ארז ... ראשית שמעתי אותם עם מגבר גדול של רוקסאן וזה לא היה משהו לאחר מכן החלפתי למגבר יד 2 של מארק לוינסון 100 ואאט נקי והסיגנל היה צווחני ואז הבנתי שהרמקולים לא מתאימים כלל לציוד מכרתי הכל ... והתחלתי מההתחלה
קניתי מגבר טוב צרפתי של אדוונס MAP102 מעולה עם רמקולים של CAVDT2200 ממש צליל אודיופילי לגמרי היי אנד וזה אומר לא אני אלא היבואן של NAIM אילן ביקר אצלי בבית כיסיתי את המכשירים ואז נתתי בראש למוסיקה לעבוד הוא אמר לי זה בטח NAIM גדול ואז הורדתי את הכיסוי
והא לא האמין מגבר האדוונס עשה את ההבדל והרמקולים ****CAV DT2200 זה לא פירסום זה אמיתי .....................
בקיצור לא לגעת בNAIM ....לא משהו ....מניסיון ......!!

qprlpt2

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
צפריר כל מה שכתבת זה סטיגמות .
גם רמקולים יקרים יודעים לנגן מוזיקה אלקטרונית עתירת באס נמוך .
והאמת היא שהם יודעים לעשות באס בהרבה יותר טוב מהרמקולים הזולים .
************שלום אודי - טוב אם אתה אומר אז כנראה אתה יודע ...אבל מערכות רמקולים שהיו ברשותי לא מאמין שנתקלת בכלל בהם רמקולים של חברת בוזאק אמריקאי טהור וופר 18 " עם 5 מידים 5.5 " 3 טוייטרים של 2 " רמקולים גדולים מאוד גובהה 190 עומק 80 ס"מ רוחב 55 ס"מ כל אחד שקל 60 ק"ג בערך 4 אנשים עזרו לי להרים כל רמקול תאמין או לא אבל הצליל של אז לא מתקרב לכלום מהצליל של היום ...רמקולים של 600ואאט נקי עם 112 DB ברמות האלו ---לגבי המחיר שלמתי די הרבה...אני לא חולק עליך אבל א ל תשווה צליל של אז עם צליל של היום היה לי פטפון מקצועי של LINNSOODEK עלה לי 10000 שקל בשנות ה80 טייפ סלילים של TASKAM 4 ערוצים 15000 שקל כבלים לרמקולים של TARALABS TYPE6 לא משנה כמכ עלו לי הרמקולים ממש לא משנה תבין מכרתי את כל הציוד הזה כולל הרמקולים
וקניתי בכסף הזה בית כמובן עם קצת משכנתא ..אז כסף זה לא הכל לגבי ציוד //// רק התאמה ////

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מה אתה מנסה להגיד?

לא הצלחתי להבין אותך.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
בקיצור עשית לי חשק לזרוק את כל הציוד שיש לי היום ולהחזיר
את הרמקולים של PAS (רמקולים גדולים של תקליטנים) מחוברים למגבר של לקסמן
שהיו אצלי בשנות השמונים -מה זה רעדה לי הבטן כששמעתי רוק כבד...עד היום יש שכנים
שמביטים בפחד לעבר ביתי שמה אחזור לימים אלו. :)

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
שמע, אתה משתמש בסיסמאות מפוצצות (רמקולים אוניברסליים, צליל אודיופילי לגמרי היי אנד) ובסופו של דבר מדובר על התנסות פרטית שלך שהמסקנה שלך ממנה היא שההתאמה בין רכיבי הציוד זה הדבר החשוב.
אז לא מדובר פה ב"תגלית" מרעישה....
העובדה שעברו אצלך פריטי ציוד שנחשבים איכותיים (הגברה של מרק לוינסון) ולא הצלחת להתאים אותם לפריטים אחרים זה לא אומר שהם אינם טובים.
אגב, לא מפתיע שבפריטי ציוד פחות איכותיים הצלחת להגיע להתאמה טובה יותר. זה ידוע שככל שהציוד ברמת איכות גבוהה כך ההתאמה יותר בעייתית כי כל דבר קטן מייד משפיע.
רמקולים היי אנד באיכות גבוהה אכן מפונקים יותר מבחינת התאמה של הגברה, כבילה, אקוסטיקה וכו'.

רשימת הרמקולים שציינת מתאימים לטעמך וזה בסדר גמור.
אתה רק צריך לקחת בחשבון שלאנשים שונים יש טעמים שונים ולא רק באוכל...
ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור