רמקולים ל-MARANTZ

• פותח הנושא szgal
  • פורסם בתאריך

szgal

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי,
ברשותי מגבר מרנץ 2216 ,שאבי ז"ל רכש לפני 37 שנה,המגבר עובד מעולה , ללא תקלות,
הייתי רוצה לדעת איזה רמקולים כדאי לי להתאים לו, כדי לקבל את האיכות הגבוהה ביותר,שניתן להפיק ממגבר כזה (ואט ,התנגדות, וכו... )
ברצוני לציין שאיני מבין דבר בכל בקשור לנתונים הטכניים.
תודה מראש לכל העוזרים

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
תקציב?
שימושים?
מקור?
גודל החדר/סלון?
יד שניה/ראשונה?

szgal

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
עד 5000 שח
האזנה למוסיקה סטריאו
סלון של 20 מטר בערך
רצוי חדש, אבל גם יד שניה במצב מצוין בא בחשבון

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
מקנא בך שיש לך כזה זכרון מאבא ,לדעתי לך על משהו אנגלי בסגנון BBC כמו ספנדור ,הרבט ,לדעתי איזה מוניטור גדול ורך יעשה חסד עם המגבר וכל שקשור אליו ,לא מכיר טוב המוניטורים הללו ,אבל יש פה המון שיעזרו לך ,כמו גיא לנדאו (הורנלס ) ,שלח לו הודעה.

Kosh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
גם לי יש(חלק מהאוסף..) מרנץ 2216.חפש לו רמקולי מדף,שמאופיינים במה שנקרא "סאונד בהיר".המרנצים מאופיינים בסאונד "חם" (לעיתים יתר על המידה) ורמקול כזה יאזן אותו.הרמקולים צריכים להיות מה שנקרא "נצילים",כי ה-2216 הוא 16 וואט לערוץ בלבד,ויהיה קשה לו להזיז רמקולים קשים יותר.נצילות של רמקול נמדדת בערך שנקרא DB.בד"כ הוא מתחיל מ80 ומעלה,חפש רמקולי מדף עם ערך כזה של 90 ומעלה,ודבר נוסף-כדאי שיהיו גם 8/6 אוהם,(רשום את זה ברוב המקרים על גב הרמקול) ולא 4 אוהם,זאת רמת ההתנגדות של הרמקול,וכל שהערך נמוך יותר,המגבר צריך לספק יותר זרם לרמקול ולהתאמץ יותר.וכדאי ומומלץ לבדוק שהמרנץ עצמו תקין-אחרי 37 שנה,אולי הוא עייף קצת וזקוק להחלפה של כמה רכיבים.

נערך לאחרונה ב:

szgal

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי KOSH
תודה רבה על התשובה,
המגבר עבר ניקוי כללי,והברשה, הוחלפו 2 כבלים - ועכשיו הוא כמו חדש !
אתחיל לחפש לו צמד רמקולים כמו שהמלצת.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113

אני לא יודע אם הם מתאימים למגבר. אבל אני יכול להמליץ בחום על החברה.
שמעתי שני דגמים שלהם והופתעתי מאד לטובה; אחלה רמקולים. מאד מלאים, עם צליל גדול שעוטף אותך ועושה נעים בפופיק. שווה בהחלט, בייחוד למחירם.

szgal

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני איש של באס,
חשוב לי שיהיה בס רך ונעים , חזק, שמרעיד את הבטן,
אני חושב שבין 10 אינץ ל12 ...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור