שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולים לסלון המעוצב: Monolite Slim Reference
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,465 מעורבות 751 נקודות 113 19/8/08 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולים לסלון המעוצב: Monolite Slim Reference
R Roy חבר משקיען הודעות 516 מעורבות 32 נקודות 28 19/8/08 #2 הביקרות הראשונה שיוצא לי לקרוא על ז'אנר רמקולים זה. לא שיש לי כוונות להצטייד בכאלו, אבל בהחלט מעניין לדעת.(Y)
הביקרות הראשונה שיוצא לי לקרוא על ז'אנר רמקולים זה. לא שיש לי כוונות להצטייד בכאלו, אבל בהחלט מעניין לדעת.(Y)
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,099 מעורבות 4,264 נקודות 113 20/8/08 #3 יהיו עוד כמה כאלה בקרוב. סדרת הכתבות הבאה תהיה על מוצרים הזויים במיוחד. יהיה מעניין.
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 21/8/08 #4 נכתב ע"י נמר: יהיו עוד כמה כאלה בקרוב. סדרת הכתבות הבאה תהיה על מוצרים הזויים במיוחד. יהיה מעניין. לחץ כדי להרחיב... כתבות הזיה מבית נמר לוי. לקרוע לריבועים קטנים ולשים על הלשון.
נכתב ע"י נמר: יהיו עוד כמה כאלה בקרוב. סדרת הכתבות הבאה תהיה על מוצרים הזויים במיוחד. יהיה מעניין. לחץ כדי להרחיב... כתבות הזיה מבית נמר לוי. לקרוע לריבועים קטנים ולשים על הלשון.