רמקולים אלקטרוסטטים חדשים...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
...למיוזיק ריפרנס ולרוג'ר מודג'סקי. אם לשפוט לפי מגברי ההספק שאני מכיר,
כנראה שמדובר במשהוא מיוחד.
http://www.audiocircle.com/circles/index.php?topic=45966.0

נערך לאחרונה ב:

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תודה , אכן נראה משהו מיוחד . למרות שאני מאוד ספקן לגבי הסאבוופר . שמעתי את הESL המקורי של קווד , ולא מצאו עד כמה שאני יודע דרייבר דינאמי שיודע לנגן באס במהירות של האלקטרוסטטי.
אבל מקווה שאכן הוא הצליח (אם כן תהיה לי סיבה לחסוך )

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני לא מאמין שסאב יצליח להיות מהיר כמו הפנאל, בכל רמקול אלקטרוסטטי {כולל מרטין לוגנים} שצרפו לו סאב הוא תמיד הרגיש איטי ומזדחל לאחור.

אם היה אפשר לעשות יחידת בס אלקטרוסטטית שבנויה מכמה שכבות של פנלים על מנת להשיג עוד כח {סנדביץ'} זה היה יכול להיות מעניין. השאלה היא כמה אינטש הוא יהיה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
דבר ראשון תודה על ההפניה , לא ידעתי על המוצר הזה . אם הבנתי נכון מהדף אזי מדובר על אלמנטים דינאמיים קטנים עם מגנט , ומגנט הופכי . לא ממש נראה לי אלקטרוסטטי . אבל מכול מקום צריך שחברה כלשהי תקח את זה ותוציא רמקול . כי זה OEM , ואז אולי נשמע מה זה .

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
נמר

אקוסטט כבר עשו את זה.
אולי לא סנדבי'ץ,אבל פנל עצום של יחידת באס,(הרמקול למעלה מ 2 מטר).

חייב לציין שפעמיים שמעתי,ופעמיים התאכזבתי.

זה בהחלט לא הבאס שההית רוצה אצלך בסלון.תאמין לי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אתה בא להגיד לי שעדיין לא היה בס?
2 מטר אלקטרוסטטי שלא הצליח ליצר בס למרות שיועד לכך???

אז מה הקטע של הסאונד לאב שטוענים כי הוא כן מייצר בס כמו שצריך?

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
מי טען את זה?

כנראה הוא לא שמע את הרמקול...

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
מי שטען (לאיל)

לפי נתוני סאונדלאב, הרמקול הגדול ביותר שלהם יורד ל-24 הרץ, ודגמים אחרים יורדים ל-28הרץ. מספיק, לא?התשלום בגובה מופרך (מעל 2 מטרים):D
סאבוופרים שלפי השמועה מהירים מאוד ומתאימים לרמקולים כאלו הם של חברה אמריקאית בשם TBI. להלן האתר http://www.musicalsubwoofers.com/ ויש שם גם ביקורות כולל כאלו ששודכו לקקודים. הסאב עצמו קטן מאוד ותכנונו מקורי. בנוסף, סאבים דיפוליים (גראדינט, לינקוויץ) עושים כנראה את העבודה לא רע.:O

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
השאלה זה באיזה רולאוף.
יכול להיות שהוא מגיע ל28 הרץ אבל בהבדל עצום משאר הרמקול.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני אישית אינני מאמין חושב שרמקול אלקטרוסטטי אינו אמור מלכתחילה לספק בס ראוי, הרי לכל רמקול אלקטרוסטטי כמעט יש סאב מתאים, אולי הסאונד לאב הוא אחר שמעתי פעם אחת ביוון כאשר לא הבנתי על מה מדובר והיתפעלתי מהקטע שהוא דק ולא יותר. אינני זוכר באמת איך הוא נישמע.

אני אישית לא זוכר איזו חוויה בילתי נשכחת בתחום הנמוך. נכון ... בתחום המיד הרמקול האלקטרוסטטי הוא משהו אחר, הצלילות שלו ממכרת אך לא אוכל לחיות עם חוסר הדינמיות שלו. אם היה אפשר לשלב בין שתי העולמות הייתי הראשון שקופץ על המציאה. אבל עדיין לא הייתי מכניס דלת נוספת הביתה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
עכשיו כשהייתי בבוטון נכנסתי לסניף של טוויטר, והיה להם סתם ככה בתצוכה לשחק KRELL 4000 (נראה לי שזה האינטגרייטד המפורסם) וזוג מרטין לוגן.
באותו חדר ההשוואה (שניהם מחוברים לאותו נגן) יושב AZUR840 עם זוג קורוסים מחוברים אליהם.
היה מאוד טוב.
סה"כ הייתי מוכן לחיות עם כזה זוג. הסאונד ממש לא היה רע, אמנם לא ישבתי הרבה זמן אבל היה מאוד נחמד.
2000 דולר לקרל. חשבתי אולי...נגהץ את הויזה...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור