רכישת קולנוע ביתי באינטרנט.

ozdaya

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
שלום,
אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ראשונה. בגלל הדירה שאני שוכר אני מעדיף סראונד בר של POLK AUDIO למשל יחד עם רסיבר של ONKYOU 608.
ראיתי שבחנויות בארץ 2 המוצרים האלו יעלו כ-7000 ש"ח.
שאלה ראשונה זה האם השילוב בין 2 המוצרים הנ"ל טוב?
שאלה שניה: אתמול גלשתי באינטרנט ונתקלתי בחברות שמציעות רכישה באינטרנט והובלה עד הבית כולל העברה במכס, אתרים כגון MUSTOP או USHOPS.
ממה שקראתי הבנתי איך זה עובד אבל האם זה משתלם ? האם זה אמין? אשמח לחוות דעת בנושא.

Rafiki

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
ראשית המחיר הרבה יותר זול בארץ ממה שכתבת...להביא לארץ רסיבר כזה וסראונד בר...נראה לי שלא תיהיה רחוק מהמחיר שיעלה לך פה...וזה כמובן בלי אחריות כלשהיא...בארץ לרסיבר יש 3 שנים ולסראונד בר 5 שנים..

ozdaya

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
היי,
רסיבר של אונקיו דגם 608 עולה כ-3500 ש"ח בארץ (אם קונים ממשווק מורשה)
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761889
וסראונד בר של POLK AUDIO (ואין לי מושג אם מדובר בדגם חדש) עולה כ-2900.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=390385
אז קודם כל- צודק- באמת רשמתי מחיר גבוה מידי.
אני לא סגור עדיין על גובה המיסים שצריך לשלם אבל הרסיבר של אונקיו עולה בחו"ל כ-500$ ומצאתי אתרים של USHOPS ו-MUSTOP שדואגים לשלוח לך את זה עד הבית כולל העברה במכס. מעניין אותי עד כמה זה אמין ?

חוץ מזה, איך השילוב של 2 הדגמים האלו?

Rafiki

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
השילוב מעולה...קח בחשבון שאתה חייב סאבוופר ...לפולק אין דגם חדש עדיין , ואם תביא את זה מחו"ל אתה במקרה הטוב תשלם 5000 ש"ח כולל משלוח ומיסים...

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הבעייה היחידה שאין אחריות בארץ, ואם תתגלה בעייה ישר על ההתחלה תאלץ לשלוח חזרה לארה"ב וזה לא זול.
תבדוק עם MUSTOP כמה זה יעלה בפועל והאם יש אפשרות להחזיר דרכם אל החנות במקרה ומגיע דגם פגום.
אני גם שקלתי להביא מארה"ב רסיבר שעלותו כ400$, אבל בסוף מצאתי אותו בארץ עם 3 שנים אחריות ב2700, אז ההבדל
כולל מיסים והובלה ועלות שנאי, כבר לא יצא משמעותי לטעמי. (תזכור שלרסיבר כזה דרוש שנאי איכותי וגדול שיעלה פה בארץ כמה מאות שקלים)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
עדיף לך לדעתי ללכת כבר על זה של ימאהה.
גם מוכר יותר, גם חדיש יותר לרוב, וגם לא תצטרך רסיבר.
על המחיר אני בטוח שתוכל להסתדר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור