רכישת מצלמה חדשה

Justmyself

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לי יש מצלמה

Canon EOS 600D (EOS Rebel T3i / EOS Kiss X5

היא אחלה ואני מצלם אתה המון, אנשים וגם נופים.

מעוניין להחליף למצלמת canon אחרת אך לא יקרה במיוחד.

התקציב שלי הוא בערך 2500 ש"ח.

איך המצלמה הזו ?

מצלמה רפלקס DSLR ‏ Canon EOS 750D / Rebel T6i / Kiss X8i קנון

בדרך כלל איפה יש שינויים בין מצלמה אחת לאחרת ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם מדובר במצלמה חדשה בלבד בנוסף ל 750D
אז קנון 800D נכנסת בתקציב והיא דגם חדש מול הדגם שלך
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=937966

מצד שני הייתי מנסה קצת לעלות בתקציב וללכת עם 77D שזה דגם יותר בכיר יותר
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=940009

אבל בכל מקרה מדובר על התקדמות קטנה בכל מקרה, הייתי חושב אולי להתקדם למצלמה יותר טובה כמו מצלמת FF, צריך לראות איזה עדשות יש לך והאם הן יתאמיו למצלמת FF - נכון נדובר על מצלמות יקרות יותר, אבל אפשר למצוא מצלמות טובות גם ביד שנייה - האם זו אפוציה?

כמובן שצריך להבין מה סוג הצילום שלך, אם אתה מצלם ספורט או ציפורים או חושב ללכת לכיון הזה - אז בכלל הייתי בוחר במצלמות אחרות - כמו תמיד גם כן יותר מידע ממך יכול לעזור לספק לך תשובה מתאימה יותר

Justmyself

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה על התגובה שלך.
לי יש עדשה של
Tamron 18-270mm

אני יותר מכוון לגוף מצלמה ולא לעדשה.
אלא אם כן ימכרו לי ערכה משולבת של עדשה עם גוף במחיר סביר

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני אגיד לך את האמת עדשת 18-270 היא עדשה בנונית מאוד אומנם יש לה טווח זום גדול, אבל האיכות האופטית שלה היא לא משהו לספר לחברה.

כך שלדעתי האישית זה ביזבוז כסף להשקיע בגוף חדש יותר או טוב יותר. העדשה תגביל אותך, מצד שני אם אתה תרכוש עדשה טובה תוכל לקבל איכות תמונה הרבה יותר טובה עם הגוף שלך.

Justmyself

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
יש לי עוד עדשה של 18-135 של Canon שאותה קניתי עם המצלמה.העניין שמשהוא כנראה נדפק שם והיא לא עובדת כמו שצריך.
אם בכל זאת אני קונה מצלמה חדשה ועדשה נניח של 18-55.או עדשה אחרת שלפעמים זו עסקת חבילה.עדשה+מצלמה.?
(אני לא קונה מוצר לספר לחברה )

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
עדשת 18-135 היא עדשה טובה, חדה ועם טווח זום טוב והייתי משקיע בבדיקה שלה - מה בדיוק הבעיה שלה? אולי אפשר לעזור לך.

עדשת 18-55 לא בהרבה יותר יותר טובה מעדשת 18-270 ולא הייתי רוכש אותה.

בזמנו צילמתי עם מצלמת קנון 500D עם עדשה מעולה (קנון 17-55 F2.8) והסט הוציא תמונות מעולות בזכות העדשה, מה שאני רוצה להגיד שלפעמים עדשה טובה חשובה יותר מגוף חדש יותר. יש בזה הגיון שיפור בין דגם לדגם בדרך כלל הוא קטן אולי מערכת פוקוס יותר טובה, אולי קצב צילום יותר מהיר, עוד קצת ממשקים וכן יש שיפור מסויים בחיישן ובמעבד בתמונה (בדרך כלל לא שיפור גדול) - מצד שני עדשה טובה תעבירה תמונה חדה יותר ברורה יותר, עם גוונים נכונים יותר פוקוס מדוייק יותר (מנוע הפוקוס הוא בעדשה), יכולת לצמצם גדול יותר שמביא הרבה יכולות שלא ניתן לקבל ללא חיישן גדול.

Justmyself

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
המון תודה על המידע. (העניין הוא שנפלתי פעם בבית וכנראה משהו בעדשה נדפק פנימית. )

יש איזה רעש של חלק שכנראה נשבר פנימית שם. כנראה משהו זניח כי העדשה כן עובדת...

מעבדות יכולות לפרק עדשה ולתקן ? תלוי כמובן באופן הבעיה.

כי אם כן אז אולי עדיף להשאיר את העדשה ולקנות גוף אחר. ?

זה ברור לי שעדשה זה החלק לפעמים העיקרי, אין ספק.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אתה יכול לשלוח את העדשה לתיקון ולקבל הצעת מחיר לתיקון - אני במתקן אצל ארליך.

מעבר לכך עם העדשות שיש לך לא הייתי משקיע בגוף חדש יותר - לא נראה לי שתקבל שיפור
אם אתה מעוננין להשאר בקנון אני ממליץ לך לבדוק עדשת פריים טובה זה לא צריך להיות סיפור יקר למשל עדשת 50 ממ F1.8 עולה קצת פחות מ 500 ש"ח, ויש עוד מגוון עדשת נוספות בקצת יותר מ 500 ש"ח - אני בטוח שהן ישפרו מאוד את איכות התמונה שלך - השאלה איזה באמת הכי תתאים לך :)

https://www.zap.co.il/models.aspx?s...&db142412=142423,142422&orderby=price&noidx=1

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור