רכישת מסך טלויזיה LCD. עד כמה הפירמה משנה?

topeira

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
היי אנשים יקרים. זקוק לעזרתכם.

החלטתי לקנות מסך טלויזיה 42 אינץ'. התקציב שלי עומד על כ3000שח. אני מתלבט בין LED לבין LCD אך מהתבוננות בתצוגות של חנויות חשמל אני לא בטוח שאני רואה הרבה הבדל באיכות התמונה.
השימוש שלי בטלויזיה הוא אך ורק הצגת סרטים וסדרות שהורדתי למחשב. הטלויזיה לא תהיה בכלל מחוברות ללווין.

מבדיקות שעשיתי באינטרנט עושה רושם שיש אופציות לרכישת טלויזיות LCD 42 אינץ' במחירים דומים ואף זולים מזה אך החברות המייצרות את המכשירים הינן איזוטריות ולא מוכרות לעיתים.

יש לי חברים שיטענו שעדיף ללכת על חברה שעושה טלויזיות טובות ולא להתפשר על חברה לא מוכרת ויש לי חברים שאומרים שכיום הסטנדרט גבוה מספיק, אז אם הניגודיות טובה אז הרזולוציה אותה רזולוציה, האיכות תמיד תהיה טובה ומה שהכי חשוב זה האחריות (שתהיה ארוכה ומלאה).

מצאתי מסכים בגודל 42אינץ' במחירים של כ3000שח של החברות הבאות:
LCD של פנסוניק דגםTH-L42u42 . חמש שנות אחריות מלאה
proview , דגם בשם 42T51 עם שלוש שנים אחריות
מסך LED של חברת TCL מדגם TCL 42P21 עם 3 שנים אחריות מלאה

אז שאלותי:
1) האם החברה המייצרת זה דבר מאד קריטי? האם זה סיכון גדול מדי ללכת על חברה יותר קטנה? האם ההפרשים במחירים (כ1000 או יותר שח) שווים ללכת על חברה גדולה כמו LG או פנסוניק או סמסונג?

2) האם הזמנה דרך האינטרנט היא בעייתית במקרה כזה? האם יש דרך לעקוף את הבעיות כדי לוודא שאני לא נדפק באיזו שהיא דרך? האם עדיף לשלם בערך 700שח יותר בשביל לקנות טלויזיה בחנות חשמל? האפשרויות הזולות נמצאות באינטרנט. לא בקניונים.

3) מה כדאי לבדוק באחריות כדי לוודא שאין פה קאצ'ים?

אשמח לכל תשובה מועילה. תודה לכולם ופסח שמח.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור