LCD רוצה לקנות LCD 40-42 צריך דעה

Tabaki

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
גולשים נכבדים,
אני בטוח שאתה כבר עייפים למהיכנס ולקרוא הודעות דומות, אלב חכו!
אזלו כוחותי, קראתי כבר כל מאמר וביקורת , אני לא יכול יותר לקפוץ מ CNET לאתרים ישראלים בתקווה למצוא דגם שיתאים לי במחיר ובאיכות שלו

אז מה אני מחפש?
מסך : LCD (הסלון צמוד למרפסת מאורת, אז פלזמה היא לא אפשרות)
גדול : 40-42 אינצ'
רזולוציה: 768\ 1080 (כרגע אני רואה סרטים באיכות נמוכה, חושב בעוד שלוש שנים המצב ישתנה)
רמקולים : לא משנה, יש מערכת נפרדת בסלון (חיבור RCA)
חברת יצור : לא חברת מדבקה, מעדיף להוציא יותר ולדעת שהמוצר יחזיק מעמד
הכי חשוב, איכות תמורת מחיר. שמות של טכנולוגיות מקדמות לא עושות לי את זה, העיקר שהמוצר יהיה שווה את הכסף.

טווח מחירים : עד 4500

תודה מראש,
אהוד

נ.ב.
אולי כדאי לחכות עד לאחר החגים? אחרי שהחנויות ישתחררו מטלוויזיות ישנות?

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אחרי עונות החגים יבאו הדגמים בחדשים שמיועדים ל 2011 עם תלא יכול לחכות יש כמה מוצרים שיכולים לענין אותך אבל תצריך קודם לציין מרחק צפייה איזה ממיר ברשותך מה התכנים שתצפה הבנתי צפנים ברמה נמוכה אבל מה רק SD
סרטים מהמחשב..

Tabaki

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כרגע ברשותי נגן DVD של LG דגם 492H שקניתי לא ממזמן, מספיק לי כדי לנגן סרטי AVI מדיסקים. עוד לא הספקתי להינות מאפשרות ה UPSCALING של הנגן כי כרגע אני תקוע עם טלוויזית CRT.
בגלל העובדה שבארצנו רק בעוד שנתיים יתחיל אינטרנט על כבלים אופטיים , לא רואה סיבה לשבת ולחכות לאינטרנט הזוחלני להוריד סרט בגודל DVD9.
בכל מקרה לא על זה הדיון, אני מחפש טלויזיה בגודל 40-42, מרחק הישיבה שלי ממנה יהיה 3.5 מטר. חושב שבגלל החגים הקרובים, כולם ירצו למכור את הדגמים ישנים, אז איזה דגם תמליצו לי?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור