LCD רוצה ליקונות LCD 32' HDR

• פותח הנושא Yy21
  • פורסם בתאריך

Yy21

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לציין המסך ישמש גם כטלויזיה וגם למחשב
ראיתי המון הצעות על A450 של סמסונג אבל ברגע שהלכתי לחניות גיליתי שאין אותה כבבר בישראל ויש את הדגמים היותר חדשים של סמסונג ורציתי לדעת איזה LCD מומלץ
ברצוני HDR 32 כמו שציינתי אשמח להמלצות ועם אפשר דגמים חדשים תודה מראש

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אז לא ראית את הדגמים החדשים?

Yy21

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי הם ניראים סבבה אבל השאלה עם הם שווים ??
דרך אגב התקציב שלי הוא 2500-3000
לא מבין כול כך אבל אמרו לי שאני צריך תמיכת NR עם אני רוצה לחבר למחשב
אז טלויזיה שתתאים תודה מראש

נערך לאחרונה ב:

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לכל הדגמים של סמסונג יש NR(מושלם)דרך כניסת הVGA וNR(פחות טוב) דרך כניסת HDMI מספר 2.
יש הרבה תלונות על המסכים מסדרה (550)5 של סמסונג שהיא הסדרה הראשונה שיצאה בHDFULL. אני מניח שסדרה 6 היא מחוץ לתקציב שלך ובצדק.
כבעל הLn32a450 אני מציע לך לנסות את טושיבה וסוני. הן יותר טובות בעיבוד תמונה באופן כללי ומתיחת 4:3 ל16:9 ואני בטוח שבכל הדגמים שלהן יש NR לפחות דרך הVGA.
אם אתה רוצה להבין מה זה NR חפש במדריכים באתר ואתה מוזמן לשאול כאן.

Yy21

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה לך עוד שאלה אתה מרוצה מה 450 מצאתי אותה ביבואן הרשמי של סמסונג ב2750 ש"ח זה בתל אביב [קצת רחוק לי] אבל עם היא שווה אני יבדוק ואיזה דגם של טושיבה וסוני מומלץ
והאם הסמסונג מומלצת יותר מהטושיבה וסוני ?

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
באופן כללי קצת התאכזבתי אבל אני מניח שזה בעיקר כי זאת הייתה הקניה הראשונה של טלויזית LCD. כמסך מחשב "32 זה גדול. כטלויזיה - אם הייתי יכול לקחת "50 הייתי לוקח. אם דגמים אחרים של "32 HDR כן נמצאים בחנויות כדאי לך לראות בעינייך לפני שאתה קונה.
מבחינת תמונה הA450 די ממוצעת. לא מדהימה ולא גרועה. בכל מקרה כדאי שתדע שLCD(כל LCD) זה לא CRT והתמונה בשידורי כבלים לא תפיל אותך. לדעתי הטלויזיות של טושיבה ושל סוני מתמודדות יותר טוב עם האיכות הנמוכה של השידורים הרגילים. "מתיחה חכמה" מתייחס ליחס צפיה מסוים שאתה יכול לבחור שמותח תמונה "מרובעת" 4:3 לכל המסך בצורה שהתמונה לא תראה רחבה או מתוחה. יש שתי שיטות למתיחה הזאת - זום רחב ומתיחה פנורמית. סמסונג וסוני משתמשות בזום רחב וטושיבה במתיחה פנורמית. השנייה טובה יותר לדעתי. עם הזום הרחב(במיוחד בערוץ 2) לא פעם נחתכות כתוביות וכשאני מעלה את התמונה בעזרת השלט כדי ששתי שורות הכתוביות יראו חלק משמעותי מהתמונה נחתך. מבחינת חיבור למחשב - כל מה שאתה צריך זה לחבר את הטלויזיה לכרטיס המסך בכבל VGA ויש לך מסך מחשב לכל דבר. סרטים באיכות DVDRIP/DIVX כלומר סרטים מכווצים נראים נורא על הטלויזיה הזאת ופחות מאיכות DVD-R לא מתאים לצפיה(זה חסרון). אני אישית לא רואה תוכן שהוא פחות מ720P.
אני מציע לך ללכת לראות דגמים של חברות אחרות ולחפש המלצות או ביקורות. יש המון.

Yy21

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה לך קראתי לעצמי קצת מה זה NR מתיחה חכמה וכו...
מתגובתך אני מבין שלא כל כך שווה לחבר את הטלויזיה למחשב ואין הרבה למה לצפות ?
זאת קנייתי הראשונה ואייני רוצה כל כך להתאכזב
עוד שאלה לי אלייך
כשאני הולך לחנות לקנות מסך שישמש אותי כטלויזיה אבל גם ישמש אותי דיי הרבה זמן כמסך מחשב על מה אני יצתרך להסתכל במיוחד ???
נושא אחר...
למה לא לחבר את המחשב בHDMI חיבור דיגטלי פשוט יותר מעביר גם אודיו ???? ולידעתי גם איכותי יותר אבל בזה אני כבר לא בטוח
אשמח לעוד תגובות ממך וכללי מעוד אנשים אתה מאוד עוזר לי תודה
ליאור קורן המדריכים שלך פשוט עזרו לי תודה גם לך

נערך לאחרונה ב:

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מתגובתך אני מבין שלא כל כך שווה לחבר את הטלויזיה למחשב ואין הרבה למה לצפות ?.

זה ממש לא מה שאמרתי.
השאלה היא מה אתה רוצה שמסך גדול יתן לך ביחס למסך מחשב בגודל ממוצע ולמה אתה מצפה.
הרזולוציה של מסך HDR היא 1366X768 שזו רזולוציה נמוכה יותר מזאת של מסך מחשב ממוצע מה שאומר שהכל יהיה אקסטרא גדול(ככל שהרזולוציה יותר גבוהה הממשק גדל ביחס פרופורציונלי) אבל מצד שני אני אשקר אם אומר שלא כיף לעבוד כשהממשק של ווינדואוז(סמלים, פונטים וכו') נראה יותר גדול ויותר קריא. אני כותב את ההודעה הזאת עם הA450. מדי פעם אני שואל את עצמי אם זה לא גדול מדי אבל אז כשאני מפעיל את מסך המחשב שלי הכל נראה לי כלכך קטן. הטלויזיה עצמה יותר גסה ממסך מחשב מבחינת עובי המסגרת. זה יראה לך מוזר בהתחלה. אבל בחזרה לרשימת היתרונות - לטלויזיה יש ניגודיות יותר גבוהה ויותר צבעים מלמסך מחשב ממוצע. יש לה רמקולים ושלט ובכלל יותר אפשרויות לכיול התמונה. בA450 יש תמונה בתוך תמונה כשאתה בPC או בHDMI. אתה יכול לראות תמונה מלבנית קטנה של כניסת קומפוננט או קומפוזיט באחת מפינות המסך.
לגבי מה שאמרת על הHDMI - הNR שמתקבל בA450 דרך HDMI נראה פחות מדויק ביחס לVGA. בטלויזיות אחרות זה יכול להיות שונה. לגבי הצליל דרך HDMI - זה רק אם יש לך כרטיס מסך של ATI מדגם ספציפי שיכול להעביר צליל דרך הכבל. שאר הכרטיסים גם אם יש להם יציאת HDMI לא יוכלו לעשות את זה.
אתה מוזמן לשאול כל שאלה כאן וגם בפרטי.

Yy21

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קודם כול תודה רבה
כןן אני הבנתי שצריך כרטיסי מסך מהחדשים של ATI לי יש את ה 4870 והוא יוכל להעביר קול [כך שהנושא הזה הוא אחלה]
עוד שאלות [סליחה עם אני משגע]
הציפיות שלי ממסך כזה הם צפייה סרטים באיכות טובה ובכיף [גם עם הם DVDRIP]
לשחק במשחקים בכיף ובאיכות טובה
לגלוש באינרנט/דסקטופ וכו... בהנאה
אלו הציפיות שלי
אני הולך לחבר את המסך גם לסוניפלייסטישיין2 וכול מיני דברים
שכנעת אותי להמשיך בדעה שלי ליקנות טלויזיה עכשיו מופנת עלייך שאלות אחרות
לאחותי יש פלזמה 32 של haier ואני חייב לומר שהאיכות שלה בערוצי הוט מצוינית איכות מדהימה אז השאלה שלי הפעם היא
למה הרוב לוקחים מסכי LCD לחיבור המחשב ולא מסכי פלזמה ? מה עדיף?
והאם יש דבר כזה כבל HDMI איכותי ביותר או שכול כבל HDMI / VGA יתן לי אותה סחורה ?

Yy21

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עוד שאלה אשמח עם תענו אלייה בנוסף לשאלות שלי למעלה
לחיבור מחשב מסך 32 עדדיף ל FHD או HDR???? בסרטים משחקים דסקטופ וכול דבר אפשרי....???
אני יודע שהמחיר בא בהתאם אבל האם זה שווה למחשב??? [השאלה שלי נוגעת רק כלפי המחשב] עם זה משנה יש לי כרטיס מסך 4870 1G

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לגבי הפלזמה - לפלזמה יש יתרון גדול בצפיה בטלויזיה בגלל ההבדלים הטכנולוגיים. זה בעצם גז שכלוא בתוך תאים זרחניים וכשהוא מקבל זרם חשמלי הוא מייצר את הצבע המתאים בתגובה כימית עם הזרחן. כיוון שאין כאן תלות בתאורה אחורית כמו בLCD זה אומר שהצבעים יותר חיים(השחור יותר עמוק, המרחק בין הצבע הכהה ביותר לבהיר ביותר גדול יותר) והצבעים שומרים על עצמם בצפיה לא ישירה. הכל שם זז ומתרענן יותר מהר היות וזה בעצם "פיצוץ" של גז. כל המהירות הזאת בהחלט נותנת יתרון בתנועה אבל כשאתה רוצה לשדר תמונה סטטית כמו שולחן עבודה או סתם להשאיר את המשחק שאתה משחק בו בpause לאורך זמן הגז שבתאים מתחיל "להשתגע" ובסופו של דבר משאיר חותם או מה שנקרא "צריבה". הפלזמה גם צורכת יותר חשמל, יותר כבדה, הרזולוציה שלה לרוב יותר נמוכה מזאת של הLCD(בזמן שLCD HDR הייתה 1366X768 הפלזמה הייתה 1024X768), עד לפני זמן קצר לא יצרו פלזמות קטנות מ"37 וגם אלו שכן קיימות נותנות רזולוציה נמוכה מאוד.
הסיבה שהרבה אנשים בוחרים בLCD היא תוצאה של שיווק חיובי של הטכנולוגיה בשילוב עם שיווק שלילי והפחדה מפני בעיות הצריבה של הפלזמה.
LCD נותנת תמונה יותר יבשה ומדויקת ולא סובלת מצריבה - תכונות שמתאימות לעבודה עם מחשב ולחיבור מקור דיגיטלי שנותן פיקסל לכל פיקסל של המסך.
LCD FHD תהיה ממש כמו מסך מחשב גדול ויותר פרטים יכנסו לשטח המסך. אתה תוכל לעבוד עם יישומים ברזולוציה יותר גבוהה ב50% וזה כמובן ידרוש יותר משאבים מהמחשב. מצד שני שידורי טלויזיה יראו אפילו יותר רע מכיוון שההפרש בין רזולוציית השידור לרזולוציה הטבעית של המסך גדל כנ"ל לגבי DVDRIP.
לגבי הכבלים - כבל HDMI ב60 ש"ח יתן לך את אותה תוצאה כמו אחד הרבה יותר יקר. כבל VGA כמו אלה שמקבלים כשקונים מסך מחשב יספיק.
אם אתה רוצה לחבר SP2 לLCD או פלזמה רצוי שתקנה מתאם לקומפוננט/SCART בהתאם לחיבורים שיש בטלויזיה. החיבורים אדום-לבן-צהוב יתנו לך תמונה לא יפה.

Yy21

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ואוו שוב תודה על הכוללל..... עזרת לי מאוד עם יהיו עוד שאלות אשאל אותך כבר בהמשך הוא בפרטי תודה רבה לך .....על התשובות על הסבלנות והכול....
המסקנות שהגעתי אלהם מתגובתך LCD HDR ושאתה אחלה ... : ] תודה שוב ...

Yy21

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי הלכתי לכול מיני חניות טרקלין שקם אלקטריק מחסני חשמל וכו... הסתכלתי על הטלויזיות
ואני בהתלבטות
בין המון טלויזיות
ההטלבטות היא בין ה
A450 של סמסונג
D44 של שארפ
S5500 של סוני
LG SCARLET
או REGZA AV550 של טושיבה
הסתכלתי על כולם
כולם ניראים לי ממש אחלה וההתלבטות שלי גדולה אשמח לדעה שלכם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור