רוצה להחליף את המצלמת וידאו הישנה שלי

ashand

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
אני מחפש המלצה על מצלמת וידאו FHD כתחליף למצלמה הישנה שלי SONY DCR 1100 3CCD ישנה מאוד מצלמת ב MINI DV ...:)
מחפש מצלמה שתתן לי צילום מדהים ולא פחות לא מחפש ביתיות זולות עם כל מיני גימיקים ושטיקים אחת שתתן תוצאות מעולות ותהיה קומפקטית.
לאחרונה שמתי לב ל blackmagic pocket cinema camera שהיא לא ממש למדזר ביתי אבל עדיין מצלמה קטנה שנותנת תוצאות מעולות רק המחיר שלה קצת יקר אני יכול לעמוד בזה אבל...אם יש מצלמה אחרת שנותנת תוצאות טובות ברמה של הבלאק מג'יק אני אשמח לשמוע...
חשבתי על ה GOPRO 3 אבל אני לא אוהב את ה FISH EYE EFFECT שלה...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ל- Blackmagic, אם יודעים לעבוד איתה נכון (ויש המון מה ללמוד בנושא למי שאינו מורגל בצילום וידאו מקצועי), יהיו תוצאות שקשה להגיע אליהן במצלמות במחיר דומה.
על המחיר שלה, צריך להוסיף גם רכישת עדשות.
היא מייצרת קבצי ענק, מה שדורש כרטיסי זיכרון גדולים מאוד, מקום אחסון מתאים על כונן קשיח וגם מחשב חזק בכדי לערוך את פורמט הקבצים שלה, בתנאי שאתה מורגל גם בעריכה שכזו.
המצלמות שהכי מתקרבות אליה באיכות תמונה יהיו DSLR.

ashand

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תודה ליאור , DSLR קצת גדולות לטעמי ונכון שהם מצויינות...אני אכן מורגל בעריכות כאלו יש לי מק פרו חזק מאוד :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ממליץ לקרוא עליה לעומק, על פורמט הקבצים שלה, על אופן התפעול, מגבלות עם עדשות וכו' ואם זה מתאים לך, אז תתחדש...

ashand

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בארץ היא תעלה 4,310 אחרי מע"מ תהיה זמינה לקראת סוף יולי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור