רוצה המלצה לאוזניות בסביבות 700 -1200 ש"ח

liron88

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קניתי את p3 ב-700 ואני לא מרוצה מהם . אני רוצה עכשיו להחליף אותן בבאג או לקבל את הכסף חזרה .
יש משהו בבאג שיותר טוב מהן ? או כדאי כבר לקבל את הכסף חזרה ולקנות ממקום אחר ?
ואיזה אוזניות מומלצות ואיכותיות במחיר הזה . שומע את כל סוגי המוזיקה ... מה שנשמע לי יפה .
גמיש במחיר .

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
ליאור,
תנסה להסביר מה לא מצא חן בעיינך ב P3 ולפי זה אנסה לעזור לך מהמצאי של באג.

קח בחשבון שבאג עלולים לסרב להחזיר כסף ו/או להחליף את המוצר. למיטב הבנתי אוזניות הוחרגו בחוק החזרת מוצרים בשל היותם משהו לביש... אבל אני אינני היועץ המשפטי של רשת באג .

חג שמח.

מנחם

liron88

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האוזניות לא עשו עליי רושם

ליאור,
תנסה להסביר מה לא מצא חן בעיינך ב P3 ולפי זה אנסה לעזור לך מהמצאי של באג.

קח בחשבון שבאג עלולים לסרב להחזיר כסף ו/או להחליף את המוצר. למיטב הבנתי אוזניות הוחרגו בחוק החזרת מוצרים בשל היותם משהו לביש... אבל אני אינני היועץ המשפטי של רשת באג .

חג שמח.

מנחם

בס חלש ואיכות לא משהו

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
בס חלש ואיכות לא משהו

ברמת המחיר הזו -700 ש"ח או יותר, אין לבאג מה להציע לך.

ממה שאני יודע על ה P3 באס הוא לא הבעיה שלהן,כן יש להן "בעיה" עם הטווח של הגבוהים וגם חמימות עם נטייה לסאונד קצת סתום.

בטווח של עד 1200 ש"ח,לא בבאג, הייתי חושב על HD 588, 840 Shoure של סנהייזר כמו כן ביירודיינמיק 7XX אולטרהסאונד 750 פרו ו AKG 240 לאודיו טכניקה,ברוב הדגמים,יש באס קצת ביישן כך גם ל AKG. אם תרצה להאזין לסנההיזר לפני רכישה ניתן לעשות זאטת בקלימבו שדיזינגוף סנטר ת"א וממולם בכלי זמר לאוזניות של AKG. לא מכיר עוד חנויות שמאפשרות האזנה לפני רכישה.

HIH

מנחם

liron88

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אך האוזניות האלה ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755382

ברמת המחיר הזו -700 ש"ח או יותר, אין לבאג מה להציע לך.

ממה שאני יודע על ה P3 באס הוא לא הבעיה שלהן,כן יש להן "בעיה" עם הטווח של הגבוהים וגם חמימות עם נטייה לסאונד קצת סתום.

בטווח של עד 1200 ש"ח,לא בבאג, הייתי חושב על HD 588, 840 Shoure של סנהייזר כמו כן ביירודיינמיק 7XX אולטרהסאונד 750 פרו ו AKG 240 לאודיו טכניקה,ברוב הדגמים,יש באס קצת ביישן כך גם ל AKG. אם תרצה להאזין לסנההיזר לפני רכישה ניתן לעשות זאטת בקלימבו שדיזינגוף סנטר ת"א וממולם בכלי זמר לאוזניות של AKG. לא מכיר עוד חנויות שמאפשרות האזנה לפני רכישה.

HIH

מנחם

אך האוזניות האלה ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755382

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113

לא. לא. לא. לא. לא!!!!
ח-ר-א אוזניות, ח-ר-א חברה. הדבר היחיד שמתחרא באיכות הגרועה שלהם, זה אוזניות של BEATS.

האודיו טכניקה שהמלצתי לך שופעות בבאס, אגב. הן מיועדות לשימוש ניידות ויש להן עכבה נמוכה של 32 אוהם, המאפשרת האזנה מנגנים ניידים.

liron88

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ב AKG 240 יש הפרדה בן הצלילים השונים ?

לא. לא. לא. לא. לא!!!!
ח-ר-א אוזניות, ח-ר-א חברה. הדבר היחיד שמתחרא באיכות הגרועה שלהם, זה אוזניות של BEATS.

האודיו טכניקה שהמלצתי לך שופעות בבאס, אגב. הן מיועדות לשימוש ניידות ויש להן עכבה נמוכה של 32 אוהם, המאפשרת האזנה מנגנים ניידים.

וחדות כי באוזניות p3 הדבר היחיד שטוב שם בטרבלים שומעים חד וטוב .

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
וחדות כי באוזניות p3 הדבר היחיד שטוב שם בטרבלים שומעים חד וטוב .
לא. אין הפרדה. כל הצלילים נשמעים אותו דבר.
סלח לי על הציניות, אבל תשובה מטומטמת ניתנת לשאלה מטומטמת.

האוזניות שהמליצו לך עליהן, ה- AKG240, הן אחלה אוזניות.
את ה- P3 שמעתי פעם אחת ולדעתי הן לא שוות שליש מהמחיר שהן עולות. בוציות, עמומות, וחסרות כל חן.

בקיצור, כל האוזניות שהומלצו לך כאן הן אחלה ובהחלט טובות יותר מה- P3.
אולי תפרט קצת למה אתה הולך לחבר אותן ובאיזה סביבה אתה שומע, ואז יהיה יותר קל להמליץ לך. העדפות נוספות כגון פתוחות / סגורות, על האוזן / מסביב לאוזן וכו', יעזרו לנו לתת לך המלצות יותר רלוונטיות.

אבל בכל מקרה - קיבלתי מספר דגמים מומלצים כאן. לדעתי אין מנוס מללכת ולהתרשם בעצמך. אם אתה טס לחו"ל בקרוב, בבאג בדיוטי פרי בדרך כלל נותנים להאזין לרוב הדגמים שמוצעים שם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור