רוי אורביסון במסע הופעות עולמי - עכשיו

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
נכון שהוא מת לפני 30 שנה, אבל למה להתקטנן?

מסתבר שהחברה שמחזיקה בזכויות לשיריו מוציאה אותו למסע הופעות עולמי - בהולוגרמה.

בחיי שאני לא ממציא את זה:

https://www.youtube.com/watch?v=Pf_4LLbj7zg

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
מעניין איזה אנשים הולכים להופעה של הולוגרמה.
הזוי

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אני לא אומר שזה רעיון הזוי רע, אלא רק שזה הזוי. ואגב, לא בטוח שאם ההופעה הזו היתה מוקרנת (זה המינוח?) בארץ, לא הייתי הולך. הייתי לפני כמה חודשים באיזה מיצג אמנותי הולוגרמי במנהטן, וזה היה די מגניב.
מאחר שאני די משוכנע שבעתיד יהיו עוד מופעים כאלה, ושהטכנולוגיה תשתפר ותתקדם, אז שווה להרהר בזה, כי האפשרויות די מעניינות.

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
המונח פלייבק מקבל עוד משמעות

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
אני לא אומר שזה רעיון הזוי רע, אלא רק שזה הזוי. ואגב, לא בטוח שאם ההופעה הזו היתה מוקרנת (זה המינוח?) בארץ, לא הייתי הולך. הייתי לפני כמה חודשים באיזה מיצג אמנותי הולוגרמי במנהטן, וזה היה די מגניב.
מאחר שאני די משוכנע שבעתיד יהיו עוד מופעים כאלה, ושהטכנולוגיה תשתפר ותתקדם, אז שווה להרהר בזה, כי האפשרויות די מעניינות.
אני אומר שזה רעיון הזוי רע.
עדיף כבר להוריד את ההופעה ולצפות בבית.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
לדעתי זה רעיון עם אפשרויות די מעניינות שמצריכות יציאה מהסלון הביתי.
למשל: דמיין שההולוגרמה לא מגבילה עצמה לבמה אלא שהיא נעה באולם, משנה גודל (פעם בגודל טבעי ופעם בגודל פי 10, ממש בין הצופים) ועוד ועוד. אני דווקא חושב שזה יכול להיות מאוד מעניין, והגם שרוי אורביסון חביב לאוזני, אני דווקא בהחלט הייתי שוקל לקנות כרטיס להולוגרמה של Queen בתקופה של Live killers או של דויד בואי בתקופה של David live, שתיהן משנות השבעים ושתיהן של אמנים שכבר לא איתנו, פרפורמרים בחסד בזמנם. אז לא, זו לא הופעה חיה, אבל זו ללא ספק חוויה שעם קצת יצירתיות יכולה להיות מרתקת ותלת מימדית.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
אולי אני מרובע אבל אין שום דבר מרגש בידיעה שאני צופה בהולוגרמה ולא בדבר האמיתי, בשר ודם.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
חומוס כפרה בדיוק בשביל זה אנחנו קונים מערכות טובות, כדי שנוכל להנות מהופעה בבית. אבל בשביל פלייבק עם אפקטים של וידאו אני בסהכ צריך להוסיף מקרן ומסך.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
זה לא אותו דבר מתנוש אפילו לא קרוב. שיהיה המסך הכי מדהים בעולם שמשודך לסטריאו חלומות, זו לא אותה חויה בבית כמו שהיא באולם הופעות ועם סאונד של הופעה בינות ל 10,000 איש. זו לא אותה וויזואליה (הרי לא וויתרנו על חוויית הקולנוע למרות שיש לנו קולנוע ביתי, נכון?).
ככל שאני חושב על זה יותר, זה רעיון ממש ממש מדליק, ב 3D וכו'.
וזה לא בא במקום המערכת בבית, זה בא בנוסף לה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור