רגלי "גרפיט" לרמקול

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
בסיבובים ברחבות הגדולות בתערוכה ,נתקלתי באיטלקי ביישן שעל השולחן הקטן שלפניו היו מונחות קוביות שחורות ובצורות אחרות ומשונות ,בגלל שאכל פרמיגן ושתה אספרסו נידבקתי אליו בנסיון לשנורר כוס אספרסו איטלקי ,עדיין נשארה לי קצת איטלקית משנותי כסטודנט ,הסתדרתי פחות או יותר ,
אחרי שעשה לי אספרסו ניסיתי לברר מה הוא מוכר ,
מתברר שהבחור הוא היצרן של ה"גרפיט בדחיסות גבוהה " ואפילו מוכר ל"audio tekne " שהוא הגרפיט המפורסם בעולם ,
קניתי לעצמי ממנו שישה רגלים ענקיות בקוטר של 8 ס"מ ובגובה של 5 ס"מ להניח מתחת לרמקולים (שלוש ושלוש ) ועוד 6 רגליים קטנות להפריד בין שני הקופסאות של הרמקולים ,
hdg1s.JPG

הנה שם החברה-http://www.audionautes.com/prodottiaudionautes/accessori/hdg_eng.htm
האפקט

לא היה פשוט להתקין אותם בגלל גודל הרמקול והצורך להפוך אותו ולחבר הרגליים בדבק דו צדדי מיוחד
חזק במיוחד של 3M '
הרמקול מקבל מראה מסיבי עם רגליים עצומות בבסיסו ,
האפקט שמיד חשים בו הוא בס עצום וגדול שמעולם לא היה לי שכזה ,האמת היא שאני שמנוסה במשחקים שכאלו הייתי מופתע מגודל האפקט ,לא משהו שנידמה ,לא משהו מינורי ,אלא אפקט חד משמעי ושינוי אטומי יחסית למצב הקודם ,משהו דומה לחיבור של זוג סבוופרים למערכת (כבר היה לי ככה),
ההפרדה של המיד מהחלק של הבסים יצרה אפקט של גודל במיד והדגשה קטנה של המיד בס עם צליל
"פחמי ",כלומר קצת כהה עם גבוהים פחות מודגשים ,
האמת היא שבגלל השינויים הללו נאלצתי לכוון מחדש את הRC שלי בכדי לבטל אובר בס שנוצר ,
בינתיים מפסוט טיכו מהתוצאה ,מן הרגשה של מערכת גדולה וחזקה יותר עם בסים שמרסקים אבני כליות ,
כבר אי אפשר להגביר כמו קודם כי החדר מתערב מוקדם יותר וגם השכנה מתערבת ,
המחירים של הדברים הללו מגוכחים יחסית לאפקט ,מתאים למי שרוצה צליל רך ומאוד משקלי בבית ,או למי שהמערכת שלו רזה ורוצה להשמין אותה ,
לדעתי ניתן להזמין ממישל שהיה איתי ויצר שם הקשרים שלו !

תמונות מצורפות

• hdg1s.JPG
    hdg1s.JPG
    KB 47.4 · צפיות: 385

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אתה חותך את הדברים האלה בעצמך? איך זה נראה מתחת לרמקול? יש פה הרבה גדלים אני רואה.

ishaked

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
האפקט שזה יצר גרם לך לבטל אובר בס שנוצר ולשמוע חלש יותר.
הבנתי שהשינוי משמעותי אך האם הוא לטובה? לא ממש נשמע כך..

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
אתה חותך את הדברים האלה בעצמך? איך זה נראה מתחת לרמקול? יש פה הרבה גדלים אני רואה.
לא! מה פתאום חותך לבד , האמת היא שאין בתמונה את כל המבחר ,הרגליים שלי בצורת כדור בקוטר 10 סמ חתוך לחצי,גם המישקל של כל הרגליים הוא כמה קילוגרמים ,לדעתי כל חצי כדור שוקל כ800 גרם.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
הנה תמונות מהניידimage.jpg
image.jpg
image.jpg

תמונות מצורפות

• image.jpg
    image.jpg
    KB 146 · צפיות: 438
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 157.7 · צפיות: 403
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 161.9 · צפיות: 435

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
יום שבת הייתי אצל שניצל ״ תכנון המפצל האולטימטיבי״ את המפצל האולטימטיבי , ברקע המערכת ניגנה
ואני שואל אותו : שמענו בתערוכה מערכות מליון דולר , ויש לך מערכת כזו בבית, מה בדיוק אתה רוצה להחליף ? הלא זה נשמע מדהים , איזו במה עומק נפח גודל, אשכרה הנגנים הזמרים/ות בבית . למה לשנות ?
שמעתי הרבה מערכות בבתים שונים מה שיש לשניצל אין לאף אחד .מערכת וסלון יעודי לעניין ברמה הכי גבוהה.
ואז ענה לי : פשוט להחליף ציוד , לא יודע ? להחליף.
וואלה תרגיע , לפעמים אדם אינו מכיר מה יש לו בבית, והדשא שנראה ירוק יותר שתתקרב אליו תראה שזה בכלל סינטטי.

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
כבר אי אפשר להגביר כמו קודם כי החדר מתערב מוקדם יותר וגם השכנה מתערבת ,
!

לפעמים נוצר אפקט לא רע, כשהשכנה מתערבת..

נקדי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
שניצל, אלו ספייקים היו לך עד היום ?

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
שניצל,לא דפקו את הפירוט? הגבוהים לא נפגעו? השארת את הכיוון של הטויטר האחורי באותו מצב?
כמה עולה התענוג?

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
לשניצל,

SORT FUT ו - SORT CONES של נורדוסט מגיעים לארץ בקרוב, אתה מוזמן להשוות לגרפיט הנ"ל.

לא מתחייב מה טוב יותר, אבל מתחייב שלא ישמעו אותו דבר.

http://www.nordost.com/products/sort-systems/sort-systems.php

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
שניצל, אלו ספייקים היו לך עד היום ?
היו מתחת לרמקול 1- פיניט אלמנט ,לאחר מכן 2- אלטו אקסטרימו ועכשיו גרפיט ,היו גם BDR וסוגים של גומי, עופרת ומה לא !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
שניצל,לא דפקו את הפירוט? הגבוהים לא נפגעו? השארת את הכיוון של הטויטר האחורי באותו מצב?
כמה עולה התענוג?
הגבוהים קצת יותר סגורים ,והמיד רך יותר ופחות קידמי ,עולה 100 דולר בערך.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
אייל שלום, ראיתי מוצר מעניין של נורדוסט והם תקעים עבור מפצלי חשמל שמחוברים כסוגרי שקעים שנתנו , האחד
שיפור בגבוהים והשני שיפור בנמוכים , הבדיקה שנעשתה בתערוכה הוכיחה לי את ההשפעה שנשמעה באופן ברור.
בקיצור, תזמין, ובכלל יש לחברה הזו המון טוויקים מעניינים .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור