קרע ברמקול-חות דעתכם

תוםבוש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם אני חדש פה
רציתי לקנות ממוכר יד שנייה רמקול והוא השב את תשומת ליבי לקרע קטן שיש בו
תמונה מצורפת , אני לא מבין ברמקולים ובחלקים השונים, האם קרע שכזה הוא קריטי וישפיע על חווית השמיעה ? והאם הוא בר תיקון ?

תמונות מצורפות

• download_20150823_234205.jpg
    download_20150823_234205.jpg
    KB 58.9 · צפיות: 581

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
מה הדגם של הרמקול , בהנחה שרק זה הבעיה , זה ניתן לתיקון ללא בעיה אצל מתקני רמקולים בעלות לא גבוהה .

תוםבוש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
זה בוסטון אקוסטיקס hd10, כמה זה עלות לא גבוהה לדעתך?
שאני אדע אם בכלל שווה לרכוש אותו

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
משיטוט קצר ברשת נראה שמדובר ברמקול טוב עם חוות דעת טובות .
הוא יתאים לחלל בינוני\קטן , לחלל גדול כדאי ללכת על רמקול גדול יותר .

לגבי עלות תיקון , לוקחים איזה 150 שח (פחות או יותר ) על כל החלפת גומיה(סרואנד ) .

תוםבוש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אוקיי אז כיוון שאני כבר מדבר עם מישהו שמבין :) אני אשאל אותך מה אתה חושב,
רסביר סטדנרטי של דנון , הזוג של בוסטון , סנטר של סוני שנראה סבבה והסאב המצורף של jbl , חושב שכדאי לוותר על המערכת הזאת או לרכוש ולתקן ? החלל הוא סלון של סביבות 3*3 מטר במקסימום , סלון קטן

תמונות מצורפות

• a.jpg
    a.jpg
    KB 316.1 · צפיות: 577

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
אולי יכול להיות פתרון טוב מה שחשבת , אבל אני הייתי מעדיף מגבר סטיראו ( ולא רסיבר קולנוע ביתי ) + רמקולים רצפתיים (ולא רמקולים מדפיים ) .

תוםבוש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
למה אתה מתכוון ״הפתרון״ שחשבתי?
השימוש העקרי הוא סרטים וps4 אז חשבתי שלפחות תיהיה מערכת 3.1 . יש מגברי סטראו עם כניסה דיגיטלית? ואתה חושב שאני יכול להשיג משהו כזה בסכום של עד 1000-1200 שקל ? (ואיכותי כמה שאפשר)

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
אם כך אז כדאי רסיבר קולנוע ביתי , אבל עדיין לטעמי עדיף להתאמץ בשביל זוג רצפתיים , ואולי אחר כך תצרף סאב או סנטר וכו' .
אני לא אוהב לקנות מוצרים מקולקלים , אם זה תיקון פשוט אז שהמוכר יעשה את זה , אם זה מסובך אז לא כדאי לקנות בכלל .

תוםבוש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אוקיי תודה רבה! אבדוק אופציות לרמקולים רצפתיים שלא ישברו לי את הכיס

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
זה לא "קלקול" זה בלאי.

כדאי לתקן את הגומי, כי אחרת נפגע המרכוז של הדרייבר, וזה יכול להביא לנזק לאורך זמן.
אני מכיר את רפי האוזמן ברמת גן, שעושה תיקון כזה. עד כמה שאני יודע, רצוי לתת את זה למישהו מנוסה, כי אם יוצא בסוף לא מממורכז, כאמור, זה יכול לגרום נזק לאורך זמן.
לזכרוני, התיקון הוא כ-200 ש"ח (אבל זה אולי תלוי ברמקול ובחומר שמשתמשים בו).

מבחינת מחיר, אני חושב שאלפייה זה ממש הקצה העליון שהייתי משלם על רמקולים כאלו, אם הייתי שומע אותם ואוהב. 800 ש"ח נשמע יותר כמו שווי ריאלי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור