קרט מציגה בישראל את קנון 7D ו- 1D Mark IV

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: קרט מציגה בישראל את Canon 7D ו- 1D Mark IV

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
10K למצלמה שעולה כ1700 דולר ? WTF ?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,257
נקודות
113
הגיע הזמן.

אני מבין ששינויים במבנה {בודי} לא נעשו כלל.
חבל שלא עשו את ה-MK4 עם פלאש קופץ פנימי {לא הבנתי עדיין מה הסיבה שלא עושים זאת}.

א

אורח

אורח
המחירים בישראל נגזרים מהמחיר האירופאי
ולנמר, הפריזמה במצלמות האלה גדולה יותר; לפחות זה הנימוק ה"רשמי"..

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,257
נקודות
113
תודה אורח.

אם כך זה אומר שעל מנת להוסיף פלאש קופץ הראש יהיה ממש גבוה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שים לב לתמונות של ה- CANON EOS-1D MARK IV בכתבה, גם ללא פלאש מובנה ה"ראש" שלה גבוה יחסית.

yaronharel

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
מצלמה Canon 7D היא מאוד מוצלחת, למרות שדחסו בה הרבה פיקסלים בחיישן ASP-C, היא מציגה איכות תמונה גבוהה במיוחד ורעש נמוך ב-ISO גבוה.

א

אורח

אורח
בכל מקרה

שים לב לתמונות של ה- CANON EOS-1D MARK IV בכתבה, גם ללא פלאש מובנה ה"ראש" שלה גבוה יחסית.

והאם זה אומר שהפריזמה ממלאת את כל האיזור של ה"ראש" ב MARK IV ?
הראש של הפלאש הקופץ מאוחסן בחלק הקידמי של הפריזמה, וגוף הפלאש הקופץ שטוח לגמריי , ממש כמו עטיפת פלסטיק שעוטפת את הפריזמה , רק לאחר שהפלאש קופץ , הוא מתיישב מעל הפריזמה , אני עדיין לא רואה בעייה לעשות את זה ,
כמו שהבחור לפניי אמר, זהו ה"הסבר הרישמי" ,
אני מאידך מרגיש שזה יותר ניסיון להציג את זה כ"סמל סטטוס" ובכדי לשמור על ה"יוקרה" של המצלמה,
כלומר במידה וקנית אותה , אתה חייב להיות מקצוען גמור, ובלתי ברירה לקנות פלאש רציני יותר.
זאת לא מצלמה שאתה יכול לסחוב איתך לכל מקום בשביל ה"פאן".
כי אתה חייב להגיע עם מינימום פלאש , וסוללות. (והפלאשים האלה שותים סוללות).
אני כמובן לא אומר שהפלאש המובנה יכול באיזו שהיא צורה להיות בר השוואה לפלאש רציני כמו למשל ה EX580.
אבל הוא בהחלט יכול "להציל" אותך לפעמים כשהפלאש הגדול לא בהישג יד כשהמתו לך אחרונות הסוללות , או סתם בשביל תמונה חטופה.
בכל מקרה , אני חיכיתי ל D7 כבר הרבה זמן , אני עוקב אחריה מהיום שהשיקו אותה, ומתכנן לייבא אחת בזמן הקרוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור