קרב בין 58 אוזניות...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

Fig2EnitreCollection_zps686f73da.jpg

קרב בין 58 אוזניות, מי מנצח? מי מפסיד? הקרב הכי מקצועי ורציני שמצאתי ב- head-fi

קישור: http://www.head-fi.org/t/634201/bat...ompared-update-audeze-lcd-2-revision-2-6-4-13

Fig1cartoon_zps97ee5aed.jpg

יש כמה הפתעות.

תומר

תמונות מצורפות

• Fig2EnitreCollection_zps686f73da.jpg
    Fig2EnitreCollection_zps686f73da.jpg
    KB 147.4 · צפיות: 368
  • Fig1cartoon_zps97ee5aed.jpg
    Fig1cartoon_zps97ee5aed.jpg
    KB 162 · צפיות: 362

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
תודה רבה על הבאת הקישור (ורד)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אין בעד מה. לא הייתי מתנגד לאוזניות של SONY MDR-R10.

תומר

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
אני ממתין על הגדר בסבלנות עד שסנהייזר תוציא דגם חדש שישפר / יתקן את ה-HD800.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שמת לב כמה קבלו האוזניות באיכות צליל ובערך לכסף?

תומר

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אתה בעניין "קרבות" בזמן האחרון .

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני בענייני שלום :שתוי:.

ראית את ה-VR 55?

image.jpg

תומר

תמונות מצורפות

• image.jpg
    image.jpg
    KB 161.4 · צפיות: 433
נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
נשאלת השאלה...
כמה משועמם, חסר חיי מין, חיי חברה ובעל קשיי תקשורת צריך להיות כדי שיהיה לך זמן לאונן על 58 אוזניות ברמות מחיר שונות לחלוטין, ושיהיו לך כמה עשרות מגברי אוזניות?
הבן אדם לא שומע מוסיקה. הוא שומע ציוד. זה עצוב. מה גם שכל אוזניה שהוא כתב עליה שאני מכיר, הרשמים היו הפוכים לגמרי.

אוזניות זה לא מערכת סטראו, לצערנו הרב, עם כל הסימפטיה שיש לי לתחום הזה. הרבה יותר זול להגיע לטופ של הטופ, וגם הוא בטל בשישים לעומת מערכת סטראו שעולה בערך פי 10 ממנו אבל נותנת פי 20.

בקיצור... אונניה לשמה. הבעיה שגם אם הוא מוכר את ככככככככככלל מה שיש לו שם זה בקושי מגיע לרמקולים של אודיופיל ממוצע. אז הוא פשוט תקוע עם ערימת קופסאות שאפשר לכתוב עליהם הרבה באינטרנט.

אבל תודה על הקישור, תומר. טוב לדעת שיש אנשים שלעומתם אלדר נראה כמו נערה בת 16 ששומעת מוסיקה דרך רשימות שירים ביוטיוב.

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
89
נקודות
28
קצת נסחפת.. רק הדאק שלו עולה כמו הסטאפ שלך ... :)

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
גם ההנחה המשתמעת לפיה עיקר המגרעת של אוזניות ככלל היא מחיר נמוך מדי, מעט צורמת, לפחות לאוזניי. מהצד השני מי שמצליח להשתחרר מהתפיסה הזו שאוזניות זה בכלל לא סטריאו, כי ערימה לא קטנה מהדבר הזה עולה כמו רמקולים בינוניים, יכול להתענג על יופי של צליל ב"כלום כסף".

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

תמונות מצורפות

• po-product-angle.jpg
    po-product-angle.jpg
    KB 44 · צפיות: 419

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
גם ההנחה המשתמעת לפיה עיקר המגרעת של אוזניות ככלל היא מחיר נמוך מדי, מעט צורמת, לפחות לאוזניי.
אל תכניס לי מילים לפה, בבקשה. ההנחה שלך שגויה.
לא רמזתי ברמז דק אפילו לשניה אחת שאוזניות הן לא טובות כי הן זולות. טענתי שבמקום לקנות 100 פריטים שיתנו תוצאה בינונית, אפשר לקנות שניים שיתנו תוצאה מדהימה.

מהצד השני מי שמצליח להשתחרר מהתפיסה הזו שאוזניות זה בכלל לא סטריאו, כי ערימה לא קטנה מהדבר הזה עולה כמו רמקולים בינוניים, יכול להתענג על יופי של צליל ב"כלום כסף".
לגבי היופי של הצליל, אתה צודק בהחלט. אז בשביל מה זה טוב להחזיק עשרות זוגות של אוזניות ועשרות מגברים? שיחזיק את הסט-אפ שנשמע הכי טוב. השניים הכי טובים. השלושה! אבל לא 30!

קצת נסחפת.. רק הדאק שלו עולה כמו הסטאפ שלך ... :)
1. אם התכוונת לסט-אפ האנלוגי שלי, אז אתה צודק.
2. אתה צודק, יש לו אכן מקור היסטרי. וחוץ ממנו? האוזניות הכי יקרות שלו שם אלה הן אוזניות אספנות שהקשר בין מחיר השוק שלהן לביצועי האודיו שלהן הוא קלוש ביותר.

קישור: http://234mono.com/

זה עולה 15 אלף דולר לזוג.

תומר
מגניב ביותר. לא מכיר את ההגברה הזאת. אבל אם היא כ"כ יקרה, ולפיכך אני מקווה טובה, למה לא להישאר איתה וזהו? למה להחזיק מגברים אחרים של החברה הזאת (שמעתי שני דגמים שלהם, אגב. הגברה בינונית מינוס. סתם. במה ששמעתי לא היה כלום)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הקישור שהבאתי הוא של המונו בלוק הראשון לאוזניות מבית WOO AUDIO.

מישהו שמע את זה?

תומר

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
אוזניות,זה לא רמקולים - זו חווית שמיעה אחרת ושונה לחלוטין.

אני מסכים עם מתן -matanoonsh- שאפשר להסתפק באוזניה אחת איכותית,או לכל היותר שתיים...

האוסף שלי לא מכיל 50 אקסמפלרים,אבל לא מאוד רחוק משם...

מה הטעם?

אני מכיר כל אחת ואחת מהאוזניות שלי, חי איתה ממש. לכן גם מכיר את החולשות והיתרונות. מאחר ואני מחבר אותן לכל מיני סוגים של ציוד בכל מיני איכויות ובתצורות של איחזור האודיו כך שההנאה שלי מהאזנה לאודיו מאוד מאוד מגוונת ורב מימדית. זו הסיבה לאיסוף הזה.

המטרה היא לא האוזניות,ולא ציוד האודיו - המטרה היא להינות מהאזנה למוזיקה ואם אפשר לגוון,גם בסגנונות המוזיקה וגם בהגשה שלהם מהאוזניות לאוזניים,אז ההנאה,שלי לפחות,היא גדולה מאוד - וכאמור רב מימדית ומגוונת.

המטרה שלי היא לא לאסוף ציוד ולהאזין לו אלא לאסוף מוסיקה ולאחזר אותה באמצעות מגוון מאוד רחב של ציוד ולקבל,לאותה יצירה נתונה,הגשה מאוד מגוונת ורב מימדית.

HIH

מנחם.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
וידאו: איך עושים אוזניות Fostex TH900?

[video=youtube;NtKXGbsA94E]https://www.youtube.com/watch?v=NtKXGbsA94E#t=162[/video]

תומר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אוזניות,זה לא רמקולים - זו חווית שמיעה אחרת ושונה לחלוטין.

אני מסכים עם מתן -matanoonsh- שאפשר להסתפק באוזניה אחת איכותית,או לכל היותר שתיים...

האוסף שלי לא מכיל 50 אקסמפלרים,אבל לא מאוד רחוק משם...

מה הטעם?

אני מכיר כל אחת ואחת מהאוזניות שלי, חי איתה ממש. לכן גם מכיר את החולשות והיתרונות. מאחר ואני מחבר אותן לכל מיני סוגים של ציוד בכל מיני איכויות ובתצורות של איחזור האודיו כך שההנאה שלי מהאזנה לאודיו מאוד מאוד מגוונת ורב מימדית. זו הסיבה לאיסוף הזה.

המטרה היא לא האוזניות,ולא ציוד האודיו - המטרה היא להינות מהאזנה למוזיקה ואם אפשר לגוון,גם בסגנונות המוזיקה וגם בהגשה שלהם מהאוזניות לאוזניים,אז ההנאה,שלי לפחות,היא גדולה מאוד - וכאמור רב מימדית ומגוונת.

המטרה שלי היא לא לאסוף ציוד ולהאזין לו אלא לאסוף מוסיקה ולאחזר אותה באמצעות מגוון מאוד רחב של ציוד ולקבל,לאותה יצירה נתונה,הגשה מאוד מגוונת ורב מימדית.

HIH

מנחם.

שמע, מה אני אגיד לך... זה נראה לי התעסקות בתפל. אמנם באוזניות זה הרבה יותר קל, ואין ספק שסנהייזר וביירדיינמיק מפרשות את הסאונד בצורה שונה לגמרי. עדין, אני לא רואה טעם בלהחליף. שתיים שלוש אוזניות לכל היותר, וגם זה מצביע בעיני על כשל ותסמונת ADHD בהאזנה למוסיקה.
במילים אחרות: אם מוסיקה קלאסית נשמעת בעיניי יותר טוב על הבייר מאשר בסנהייזר, ובז'אנרים אחרים המצב הפוך, זה מצב שהוא לדעתי לא תקין. קל וחומר שמדובר על עשרות אוזניות.
הרי בהינתן שתקציב הוא לא מגבלה (ואצל חלק מהאנשים זה ככה) - אתה לא תראה אנשים עם 20 מערכות בבית.
ואוזניות כן. זה כאילו להצהיר: "הגענו לטופ שניתן להגיע אם אוזניות. איך מתקדמים מכאן? פשוט קונים עוד אוזניות"

בקיצור, אוזניות זה כמו נשים. מונוגמיה לדעתי היא הדרך (פחח).

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
בקיצור, אוזניות זה כמו נשים. מונוגמיה לדעתי היא הדרך (פחח).
לבריאות.
אם היית מסכים איתי...היה משעמם:)
מנחם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור