קצת הומור לא יזיק

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
אם בעבר הטלוויזית שלנו היו שמנות אנחנו היינו הרזים אז היום זה הפוך אנחנו השמנים והטלוויזית הם הרזות מה שמפחיד שכל הזמן אנחנו כועסים על כל מיני דגומניות שהם יותר מידי רזות והם הופכות לאנורקסיות לפי שמועה ששמתי בית הדין דן בנושא והולך להוציא צו שיפטמו את הטלוויזית אבל אני חושב שארגון מגדלי הטלוויזית יגיש תביעה נגדית נגדם

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אם בעבר הטלוויזית שלנו היו שמנות אנחנו היינו הרזים אז היום זה הפוך אנחנו השמנים והטלוויזית הם הרזות מה שמפחיד שכל הזמן אנחנו כועסים על כל מיני דגומניות שהם יותר מידי רזות והם הופכות לאנורקסיות לפי שמועה ששמתי בית הדין דן בנושא והולך להוציא צו שיפטמו את הטלוויזית אבל אני חושב שארגון מגדלי הטלוויזית יגיש תביעה נגדית נגדם

האמת היא שידידה טובה שלי ל"עונת החתונות".
אמרתי לה שהיא קצת טפחה. היא טענה שהמצלמה מוסיפה עוד 5 קילו. אומנם התובה שלי היתה חסרת טקט אבל זה עמד לי על קצה הלשון. שאלתי אותה "וואלה, אז כמה מצלמות היו שם???"

בוא נגיד שירד לה קצת מלהזמין אותי לחתונה.:)

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
אז תבקש

ממנה שלפחות יעבירו את החופה בשידור חי בHD כולל תלת מימד

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
האמת היא שידידה טובה שלי ל"עונת החתונות".
אמרתי לה שהיא קצת טפחה. היא טענה שהמצלמה מוסיפה עוד 5 קילו. אומנם התובה שלי היתה חסרת טקט אבל זה עמד לי על קצה הלשון. שאלתי אותה "וואלה, אז כמה מצלמות היו שם???"

בוא נגיד שירד לה קצת מלהזמין אותי לחתונה.:)

אהההה "חברים", איזה סדרה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור