נו באמת, ואתה אח״כ מצפה שאנשים רציניים יתיחסו לפוסטים שלך ברצינות?דרך המצלמה שלו, דרך יוטיוב ודרך המערכת שלי
"נו באמת" מה? מה הבעיה בסרטון הזהנו באמת, ואתה אח״כ מצפה שאנשים רציניים יתיחסו לפוסטים שלך ברצינות?
JBL 4343b "פתטי"ד. הבאת פוסט פתטי, על מערכת פתטית ביוטיוב שאתה מתלהב ממנה, וזו דרכך הפתטית להתגונן מפני ביקורת עניינית עליו.
בתמימותי פרסמתי סירטון שאכן התלהבתי מימנו .. סתם סירטון שלא החסתי אליו הרבה חשיבות.לא, אין בהכרח בעיה עם ה-JBL. הבעיה היא ישירות אתה -- מעלה פוסט שמשתמש ביוטיוב כדי להראות התלהבות בענייני סאונד, ובעליל מצפה שמישהו ייקח אותך ברצינות, למעט פתאים כמוך, שחושבים שבאמת אפשר לשפוט hi-end בתיווך של low-end.
האם אתה באמת חושב שאם תקשקש שוב את המילה "קשקשן" זה יוכיח שאתה לא??
בכל מקרה, הגבתי עניינית לפוסט שלך, ואתה עברת להתקפות אישיות. החזרתי לך קצת במטבע שלך, אבל זו לא שיחה מעניינת במיוחד.
אתה מפספס את הנקודה.100% ממי שהגיבו כאן התייחסו לזה שהפוסט שלך לא רציני, לא רק אני, אבל אתה מגיב רק לי ומנתח רק את התנהלותי.
אתה מנסה להפוך תגובות ענייניות ומנומקות לעניין אישי.
אני מתנצל רשמית בפניך על כך שצורת החשיבה שלי אנליטית ואני מדי פעם מבחין בפגמים ומצביע עליהם. זה לא תמיד נחמד, אבל לפחות זה לעניין, גם אם זה עובר הרבה מעל הראש שלך. כן, ההערה הזו היא אכן צינית, אבל, כמו שאומרים, אתה ביקשת את זה.
עכשיו אתה מתנהל כמו טרול -- מציף בהודעות אישיות -- הפוסל במומו פוסל.
די פתטי, ולא ממש מתאים ליום כיפור, אפילו עבור חילונים אדוקים כמוני. כנראה שאתה לא מודע לעצמך די הצורך...
הפוסל במומו פוסל אמרנו?
חשבתי שאתה ילד גדול בן 68 שלא נפגע.ואם זה היה מענג אותי במיוחד להעיר לך על שטויות שתה כותב, היית יכול להגדיר אותי כנרקיסיסט, אבל לא ממש איכפת לי לכאן או לכאן.
אתה צודק לגמרי. גועל נפש נטו, מחקתי הכל, פרט לתגובות הענייניות בהתחלה.איזה גועל נפש ועוד ביום כיפור.תתביישו לכם.