תודה רבה על התשובה המהירה.
שלושת אלה נכנסים לכרטיס קול? או שרק ה-AUX?
Audio: ALC887 High Definition Audio 8 -Channel CODEC
Audio Jack-detect/Multi-Streaming Technology
Support S/PDIF output
זה הכרטיס קול שיש לי בלוח אמ, הוא יתאים?
ואם לא איזה כן?
תודה מראש.
עכשיו אחרי שהבאת את הדגם יש לך אפילו 2 אופציות לחיבור, אנלוגית כמו שהסברתי מקודם או דיגיטלית דרך S/PDIF שזה אומר או אופטי או COAX.
בעיקרון בדרך האנלוגית אתה אכן צריך ששלושת המחברים יכנסו אל הכרטיס קול, צריך לבדוק את זה בדיוק מה עושה כל אחד, אולי אצלך אפילו תצטרך יותר, אתה צריך לבדוק MANUAL של הלוח אם או הכרטיס קול מה עושה כל צבע מהצבעים.
הדרך השניה ולדעתי היא המומלצת היא הדיגיטלית, כבל אחד COAX שאני רואה שיש לך בכרטיס קול, לרוב זה מזוהה עם הצבע הכתום אני מאמין שזה מה שיש לך בכרטיס קול, מתוכו אתה מוציא כבל COAX אל הרסיבר גם שם יש חיבור COAX(בתמונה של הרסיבר זה מתחת לחיבור HDMI OUT בערך, גם כן בצבע כתום).
בשיטה הזאת אתה מרוויח את העיבוד של הרסיבר ולא של הכרטיס קול שלך במחשב, אני בטוח שאפילו שהרסיבר מרמת מחיר נמוכה יחסית הוא מעבד יותר טוב מהכרטיס קול שלך O/B, בקיצור זאת השיטה הכי טובה בשבילך.
החיבור בדרך הזאת זה בדיוק עם אותו הכבל שהראתי מקודם:
http://www.ha-kol.co.il/images/Ipodcable_rca_pl.gif
אתה מחבר את הבננה PL לחיבור הכתום במחשב ולחיבור הכתום הרסיבר אתה בוחר אחד משני החיבורים הRCA, אמור בהחלט לעבוד, משם זה כבר רק עניין של הגדרות במחשב, יש בפורום המתחרה כמה מדריבים שראיתי צריך לעשות שם חיפוש או אולי יש גם פה אני לא סגור על זה, בכל אופן המדריכים הם לקינפוג, קודם כל תבדוק שהכל פועל.
בהצלחה בכל אופן!