קניתי טלוויזיה - והפכתי לטורף

• פותח הנושא yatz
  • פורסם בתאריך

yatz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זוכרים את "הטורף" של שוורצנגר, החוצן הקטלני שראה את סביבתו בהדמייה תרמית? בשבוע שעבר קניתי טלוויזיה, ואני חווה את צורת ההסתכלות הזאת על העולם ממקור ראשון.
המכשיר הוא Hisense, רוחב "42, והתמונה נוראית - אזורים בהירים "ממוסגרים" ע"י פס מקווקו. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, והדבר היחידי שקצת עוזר הוא העברת התמונה למצב "SOFT", אולם גם זה טוב רק במעט. משחק עם כל הגדרות התפריט הרגילות (בהירות, קונארסט, חדות וכו') לא שיפרו דבר.

למה אני פה (במקום בחנות, מחליף את המכשיר): הטלויזיה מחוברת לסטרימר בלבד - אין לי דרך לבדוק מצב טלויזיה רגיל. החיבור הוא ב-HDMI, וסרט בפורמט DVD הוקרן בצורה סבירה; סרטים בקידוד DIVX ירוד ו-MKV מבלו-ריי כאחת ניראים בצורה המתוארת לעיל.

האם הבעיה היא בסיסית בטלויזיה, בהגדרה שאני יכול לשנות, או שפשוט לא ניתן לראות סרטים מקודדים בצורה סבירה בגודל המסך הזה? אודה מאד לתשובה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה אומר שסרטי HD מבלוריי נראים כפי שתארת ודווקא DVD נראה בסדר?

yatz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה אומר שסרטי HD מבלוריי נראים כפי שתארת ודווקא DVD נראה בסדר?
הקובץ המדובר הוא MKV, יכול להיות שהקידוד ברמה ירודה. אני קופץ הביתה לבדוק אותו שוב...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בכל מקרה, תבטל גם כל סוג של מנגנון עיבוד דינמי במסך.

yatz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הבעיה היא עכשיו בכל סוגי הקבצים, מה שאומר שההתעסקות שלי כנראה החמירה את המצב. בנוסף, בהתחלה זה היה כמעט נסבל - עכשו זה באמת ברמה של הדמיה תרמית. אני אבדוק את נושא העיבוד הדינאמי.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תעשה RESET להגדרות התמונה, תעביר למצב USER / STANDARD (יכול להיות שיהיה לזה שם אחר), תבטל מנגנוני ניגודיות דינמית / עיבוד וידאו וכו').
תוריד גם חדות למינימום.

yatz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
החזרתי להגדרות המחדל, אבל זה עדיין קטסטרופה. עם כל ההגדרות הרגילות שיחקתי (בלי שיפור). עברתי עכשיו שוב על המדריך של הטלויזיה, ולא מצאתי התייחסות לנושא עיבוד דינאמי. הטלויזיה עלתה יחסית בזול - 3200 שקל - ואולי צריך לחפש את הבעיה כאן...

yatz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הזמנתי שרות/הדרכה מהיבואן - אעדכן כאן במידה ויש משהו שאחרים יוכלו ללמוד ממנו. תודה!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור