LCD קניתי את הפיליפס 7404 ויש לי שאלה

barjodudu

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אז קודם כל שלום לכולם אני חדש פה בפורום, יש לי שאלה קניתי את הפיליפס 7404 42 אינץ' לחדר השינה מרחק צפייה 3 מטרים, טלוויזיה מדהיממממה וכמובן שחיברתי אותה ל PS3 וגם למחשב בקיצור השאלה היא כזו,
חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI וכמובן שכרטיס המסך לא מוציא אודיו אז חיברתי כבל PL מהכרטיס קול ל Audio in של הטלוויזיה ועל החיבור מופיעות כל הכניסות שבהן הוא תומך וזה כולל את כל כניסות ה HDMI ועדיין אני לא שומע סאונד כרגע אני רואה סרט ושמע את האודיו מהרמקולים של המחשב :(, אז מישהו יודע איך פותרים את זה?

נ.ב
ליאור אני מעריץ שלך...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה ותתחדש...

ראשית כמובן יש לבדוק שהמחשב מוציא קול דרך כרטיס הקול.
במידה וכן, אתה צריך לוודא בהגדרות אודיו של הטלויזיה, שכניסת ה- HDMI הספציפית מקבלת אודיו דרך כניסת ה- PL במסך ולא דרך ה- HDMI עצמו.

barjodudu

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
קודם כל תודה על התגובה המהירה,
חיפשתי הגדרה כזו ולא מצאתי שום דבר אתה מכיר את ההגדרה הספציפית בדגם הספציפי הזה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
האם חיפשת בתפריט אודיו?

barjodudu

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
חיפשתי בכל חור בתפריט הטלוויזיה, אין כלום.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בדקתי אותה לפני זמן רב, כך שלא זוכר את כל האפשרויות בתפריט...
תבדוק בחוברת ההפעלה, אולי זה כתוב גם בפרק על כניסת VGA (כיצד להעביר אודיו במקביל).

barjodudu

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
טוב ליאור תשמע, קראתי את כל המדריך של הטלוויזיה וניסיתי לדבר עם אלקטרה (אין להם מושג מה הם אומרים בכלל), הייתי בצ'אט עם תמיכה טכנית של שני נציגים של פיליפס מבריטניה במשך שעתיים ולאף אחד אין מושג איך פותרים את זה, עכשיו אין מצב שאי אפשר לעשות את זה כי גם בחוברת ההוראות רשום שאפשר לחבר רק לא רשום איך עושים את זה, אני אובד עצות... :(

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אנסה לברר בענין.

raindm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בהנחה שאני מבין אותך נכון.

לי יש את הפיליפס 8404

בהתחלה חברתי את המחשב למסך בשביל התמונה- רואים מצויין אכן אבל למרות שחברתי את יצאת המחשב לAUDIO IN של הטלוויזה בצד לא שמעו כלום.. במשך איזה יותר משעה ניסיתי ניסיונות לבדוד אולי כבל תקול וכו'..
בסוף מתברר שמאוחרי הטלווזיה יש כניסה של חיבור אוזניות (שמשמש כAUDIO IN) קטן - PL כמדומני שמו- חבר לשם את המחשב שלך וזה יעבוד .. מסתבר שרק הוא עובד כAUDIO IN כאשר מחברים מחשב ואולי גם HDMI...

כל זה קרה לי אתמול בלילה!! :)
תנסה ותעדכן..

barjodudu

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
לי יש את הפיליפס 8404

בהתחלה חברתי את המחשב למסך בשביל התמונה- רואים מצויין אכן אבל למרות שחברתי את יצאת המחשב לAUDIO IN של הטלוויזה בצד לא שמעו כלום.. במשך איזה יותר משעה ניסיתי ניסיונות לבדוד אולי כבל תקול וכו'..
בסוף מתברר שמאוחרי הטלווזיה יש כניסה של חיבור אוזניות (שמשמש כAUDIO IN) קטן - PL כמדומני שמו- חבר לשם את המחשב שלך וזה יעבוד .. מסתבר שרק הוא עובד כAUDIO IN כאשר מחברים מחשב ואולי גם HDMI...

כל זה קרה לי אתמול בלילה!! :)
תנסה ותעדכן..

לשם חיברתי את הכבל מלכתחילה וזה לא עובד לי, אתה חיברת כבל HDMI או VGA???

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור