קניתי אתמול LA37B530 ויש לי שאלה בקשר חיבור למחשב

trocker

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם!

יש לי כמה שאלות בקשר חיבור הטלויזיה הזאת למחשב..
קודם כל ראיתי בפורום שצריך לטלויזיה צריך להיות NR ובסמסונג קוראים לזה Just Scan
נכנסתי פה באתר שלהם ולא ראיתי אופציה כזאת..

http://www.samsung.com/au/consumer/d...XXY&fullspec=F

מה זה אומר לגבי??

שאלה נוספת אני שם את הטלויזיה אצל חברה שלי ויש לה לאפטופ אבל היציאות היחידות שלו הם VGA וS-VIDEO
ואני לא רוצה לשחק עם כל מיני קוננטטורים למניהם כדי שהם יהפכו לHDMI
אז מה שחשבתי לעשות זה יש לי מחשב DUALCORE שולחני שהוא לא בשימוש כרגע..
ואני רוצה לקנות בשבילו כרטיס מסך שיש בו HDMI..
איזה כרטיס מסך זול ופשוט שהמטרה היחידה שלו זה להעביר וידאו+סאונד דרך HDMI
שלו אני יכול לקנות?
אם זה לא המקום לשאול שאלה כזאת בקשר לכרטיס מסך אז אני אשאל במקום אחר,
אבל בצורה כזאת אני יקבל FULLHD מלא כאשר אני יפעיל סרטים 1080P נכון?

נערך לאחרונה ב:

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
קודם כל תתחדש... טלויזיה יפה מאוד.
הJust Scan קיים בסמסונג והוא ישפר לך את הצפיה במידה ותשתמש בממיר HD או במזרימדיה אבל במקרה של חיבור מחשב החברה תככנה את הVGA ואת אחת מכניסות הHDMI לתת NR אוטומטית. זה אומר שכל מה שאתה צריך זה לחבר את המחשב ולהפעיל אותו.
את הלאפטופ של הידידה שלך אתה יכול לחבר בכבל VGA לכניסת הVGA בטלויזיה.
לגבי כרטיס מסך - אין כרטיס קיים במחשב שדברת עליו? יכול להיות שמה שיש לך כבר מספיק ואין צורך לקנות חדש.
אתה יכול לקבל 1080P גם דרך VGA. הכל תלוי בסרט.

trocker

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה,
רגע אז אני רוצה שיהיה לי NR דלוק או אני צריך לבטל אותו כשאני רואה דרך המחשב?

אם אני יחבר את הלאפטופ VGA לVGA אני אצטרך לחבר גם חוט מהיציאה של האוזניות למסך טלויזיה ? אם כן אז עם איזה כבל?
אז אם אני יוריד סרטים BLURAY שמסומנים 1080P לא יהיה הבדל איך המסך מחובר למחשב?

בקשר למחשב השני, הוא לא לידי כרגע אז אני לא יודע איזה יציאות יש לו..
אבל אם אין לו כרטיס מסך עם יציאת HDMI אז אני אקנה אחד..
כי אני רוצה שהסאונד +וידאו יעברו דרך אותו חוט.. זה יותר טוב מבחינת איכות הסאונד?
וגם הוידאו אני מניח.

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
הNR בכניסות שציינתי הוא אוטומטי. אין לך בכלל אפשרות לבחור בJust Scan. יש שני מצבים לבחירה - 16:9 ו4:3 (השאר "מואפרים") ושניהם בעצם כבר במצב סריקה מדויקת/Just Scan. בכניסות האלה אין לך בכלל אפשרות לשחק עם החדות או עם מאפיניים אחרים שקשורים למיקום התמונה.
אם תחבר את הלאפטופ בVGA תצטרך לחבר את האודיו במחבר PL קטן(תמונה מצורפת). זה בעצם אותו פין שיש באוזניות משני הצדדים. אתה מחבר אותו ליציאה הירוקה בלאפטופ ולכניסה השחורה שמתחת לVGA.
HDMI תאורטית אמור לתת תמונה מעט יותר חדה מVGA אבל בסרטים מאוד קשה עד בלתי אפשרי לשים לב להבדל. לHDMI יש גם יתרון בנושא עומק הצבעים והשחור אבל גם כאן לא מדובר במשהו שקל לשים לב אליו.
לגבי העברת האודיו על כבר HDMI - זה תלוי בכרטיס. כרטיסים שונים מסוגלים להעביר ערוצי אודיו שונים על הHDMI. מבחינת חיבור לטלויזיה נטו(שני ערוצי שמע) אין יתרון(מעבר לפחות חוטים) על כבל DVI לHDMI וחיבור אודיו בנפרד על HDMI לHDMI. אם הכרטיס שיש לך במחשב בעל יציאת DVI והוא מספיק להצגת סרטים בHD יהיה חבל לקנות חדש.

28611763b.gif

נערך לאחרונה ב:

trocker

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי תודה על האינפורמציה,
אני אחכה שאני אקבל את הטלויזיה ואנסה קודם עם הלפטופ ועם VGA לVGA ואם אני לא יהיה מרוצה אני אשתמש כבר במחשב השני...
השאלה שלי היא אם יש בטלויזיה את הPL הזה,
כי בפרטים של הטלויזיה כתוב HEADPHONE = NO

זה אותו חור? או שהPL הזה בא ביחד עם הVGA?

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
הכניסה הזאת היא Audio in שמקבלת אודיו ולא מוציאה. היא בעצם עובדת כמו כניסת מיקרופון. הדמיון היחיד לאזניות הוא סוג המחבר.
ה"חור" בד"כ יהיה מתחת או מצד לכניסת VGA ויהיה בצבע שחור.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור