רסיבר קניית רסיבר מיד שניה

בלי לימון

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם. אני חדש.
אני רוצה לקנות מערכת שתכלול רסיבר/מגבר וזוג רמקולים רצפתיים.

את הרסיבר אני מתכנן לקנות מיד שניה. הייתי שמח לקבל עצות של אלופים (עשה/אל תעשה) לקניית רסיבר מיד שניה. מה אני צריך לבדוק? מה נוטה להתקלקל? וכו'.

המערכת תשמש בעיקר (95% מהזמן) להשמעת מוסיקה. בזמן הנותר היא תחובר לטלויזיה. על מה יש להקפיד כדי שהעסק יעבוד כמו שצריך (אילו יציאות צריך וכו')?
תודה

נערך לאחרונה ב:

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
מה התקציב שעומד לרשותך? - כך נוכל לייעץ ולכוון טוב יותר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לבדוק שכל הלחצנים מתפקדים (כמו חוגת הווליום שלפעמים נוטה להפסיק לעבוד ברסיברים ישנים), תצוגה פועלת, לבדוק בחיבור אל 5.1 / 7.1 רמקולים, לתת קצת ווליום ולהרגיש האם הרסיבר מתחמם באופן סביר ולא יותר.

כתבת שרוב הזמן תקשיב למוזיקה, האם אתה מתכוון למוזיקת סטריאו (שני רמקולים) ?

בלי לימון

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן. מוסיקת סטריאו. אבל לא הייתי רוצה להגביל את הפוטנציאל העתידי להוסיף עוד רמקולים כדי להשלים לסראונד.

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
יש מספיק מערכות במודעות היד שניה וחדשות העונות לצרכים שלך.
אל תחפש את הכי טוב כי לא תצא מזה, חפש את מה שמתאים לרכיבים שלך ועושה את העבודה. תנסה להוציא רסיבר כמה שיותר חדש כדי שתהנה ממנו.
בהצלחה,
ירון

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אל תקנה רסיבר. תקנה מגבר סטראו.
אם תרצה להוסיף פעם ערוצים כשתהיה גדול וחזק, תקנה אז רסיבר חביב, וגם אז את הקדמיים שלך יזיז מגבר הסטראו.
עדיף כך.
רסיבר במחיר הזה, אלא אם כן הוא וונטאז' שעבר טיפול אוהב אצל מומחים ומשוגעים לתחום (כמו הסאנסוי או המארנץ מהסדרות הישנות), יהיה תמיד פחות טוב ממגבר במחיר הנ"ל.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
יש לחבר את המגבר . הוא לא וינטאג אלא מפלצת וינטאג'
85 וואט RMS בימים שהיו מדייקים במדידות ולא משקרים .
שוקל 17 ק"ג
MARANTZ 2285B
http://www.classic-audio.com/marantz/2285b.html

כפי מה שהבנתי ממנו הוא ירצה 2000 שח אולי אפשר להוריד קצת , לא יודע צריך לדבר איתו .

אם תרצה טלפון שלח לי ה"פ .

בלי לימון

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הצטיידתי כבר. תודה.

בכל מקרה הוינטאג' הזה נראה מתאים יותר למטיבי לכת מלי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור